anti-virüs programları veya anti-ad programları trojan ve key logger bulabilirler mi?
yoksa trojan ve key logger için etkili programlar önerebilir misiniz?
antivirüslerin hepsi için geçerli olmasa da tüm anti-spyware programları trojan ve keyloggerları bulur. spybot search&destroy'u öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: bioroid1138
antivirüslerin hepsi için geçerli olmasa da tüm anti-spyware programları trojan ve keyloggerları bulur. spybot search&destroy'u öneririm.
+ adaware programıda çok güzel.
quote:
Orjinalden alıntı: Aeqiss
quote:
Orjinalden alıntı: bioroid1138
+ adaware programıda çok güzel.
+1
ad awere en iyisi
bende ad-aware yüklü ve sürekli update ediyorum, ad-aware'ın trojan ve key logger'ları da yakaladığını bilmiyordum işin doğrusu. peki ad-aware yanına spybot'da kurmama gerek var mı, yoksa sadece ad-aware yeterli mi? bir de bu anti-ad programları anti-virüs programları gibi birbirleri ile çakışma yapmıyor değil mi?
ad aware a anti trojan diyenleri canı gönülden kutluyorum...
bende ad-aware yüklü ve sürekli update ediyorum, ad-aware'ın trojan ve key logger'ları da yakaladığını bilmiyordum işin doğrusu. peki ad-aware yanına spybot'da kurmama gerek var mı, yoksa sadece ad-aware yeterli mi? bir de bu anti-ad programları anti-virüs programları gibi birbirleri ile çakışma yapmıyor değil mi?
spybot kurmana gerek var çünkü ad-aware'in yakalayamadığı bazı trojan-spyware'leri yakalıyor. antivirus'le antispyware çakışma yapmaz.
theodret sana değil lafım ad-aware anti-trojan değildir trojan yakalamaz zararlı cokkieleri siler pro daki ad-watch diyolarsa oda anti-trojan değildir sadece registryleri kontrol eder ha girerse anlaman mümkün proyla
peki goldberg,
trojan ve key logger'ları hangi program ile tespit edip temizleyebilirim ?
nod32 bazı trojenleri yok ediyor....
Kaspersky,AntiVir,NOD32,Avast,... gibi sağlam antivirüs yazılımlarıyla trojanlar temizlenebilir. Spy'lar ve bunlarla kolkola gezinen trojanımsı dll dosyalarının temizliği için SpySweeper,SpyBot,Spyware Doctor elzemdir.Keylogger da bu anti-spy yazılımları ile temizlenebilir. Temizlik için bir de CWShredder ve HijackThis'i önerebilirim.
Yani her iki grup yazılımlarda yüklü olmalıdır.Çünkü goldberg'in belirttiği gibi işlevleri farklıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: feylesof
Kaspersky,AntiVir,NOD32,Avast,... gibi sağlam antivirüs yazılımlarıyla trojanlar temizlenebilir. Spy'lar ve bunlarla kolkola gezinen trojanımsı dll dosyalarının temizliği için SpySweeper,SpyBot,Spyware Doctor elzemdir.Keylogger da bu anti-spy yazılımları ile temizlenebilir. Temizlik için bir de CWShredder ve HijackThis'i önerebilirim.
Yani her iki grup yazılımlarda yüklü olmalıdır.Çünkü goldberg'in belirttiği gibi işlevleri farklıdır.
Katılıyorum bu söylenenlerin hepsini yükle ama sadece spysweeper'ı başlangıçta çalışacak şekilde aktif olarak ayarla derim.
Antivirus ler asıl görevi Virus leri yakalamaktır ama bugün bir çok antivirus Trojan-spy-worm-keylogger yakalıyor. Trojan ve Keylogger lara özel bir program arıyorsan sana önereceğim program: Ewido Security suite , ikinci olarakta A-squared. Bu yazılımlar antiviruse yardımcı olarak tasarlanmışlardır, yani antivirusle beraber kullanabilirsin.
hiç antivirüslerle uğraşma hijack this denilen programı yükle bence ha ben uğraşırım arkadaş diyorsan kaspersky kur onla tarat sonra sil nod32 kur o kalsın sisteminde kaspersky azcık kasarda aletini ek program istiyorsan spy sweeper,spyware doctor,ms antispyware,spybot search and destroy kullanmanı tavsiye ederim
bendeki trojanı pc cillin ve ad-aware silememişti trojan remover duman attırdı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme