arkadaşlar N96 için en iyi şekilde kullanışlı bir anti virüs lazım lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz . yada Fsecure0.5 i aktivasyon kodunu bilen varsa verebilirmi acaba yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
N96 benzeri telefonlarda çalışan virüs görmedim. Antivirüse gerek yok bence
arkadaşın dediği gibi telefon virüslerinden henüz bu telefonların işletim sistemlerine bulaşabileni yok.ancak kart okuyucu yada usb bağlantısı ile hafıza kartına bilgisayar virüsü bulaştırabilirsin.bu virüslerde şarjın çabuk bitmesine sebep oluyorlar.onlara önlem olarakta belli aralıklarla hafıza kartını bilgisayarda taratman yeterli olur.
yoksa telefonu antivirüs uygulamaları ile yormaktan başka bişey yapmazsın.
aslında ben anti virüs programı istemiştim harbiden virüsü ben ne yapayım dertsiz başıma dertmi açayım şmdi valla çok komisiniz arkadaşlar virüsü bir insna neden ister günlerce düşündüm bir şey bulamadım HARİKASINIZ
quote:
Orjinalden alıntı: osaylev
aslında ben anti virüs programı istemiştim harbiden virüsü ben ne yapayım dertsiz başıma dertmi açayım şmdi valla çok komisiniz arkadaşlar virüsü bir insna neden ister günlerce düşündüm bir şey bulamadım HARİKASINIZ
tmm bizde onu anlattık sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme