Arkadaşlar bir yardım edin birlik olalaim anticheat windows7 sorununu halledelim.Windows7 de anticheatin launcheri açılmıyor bir çözümünü bulalım.
mu guardanda bahsetmissin o daha beter:)
yani muguard kötü mü?
berbat ati driverleriyla baya cakisiyor
hocam serverin varsa biz 10 ve ya 20 kişi server arıyoruz islandmu dan ayrıldık exp düşük olsun drop düşük olsun 15 online benden
giremiyoruz tahir vedatin dedigi gibi
biliyorum serverde anticheat var windows7 anticheat launcherini çalıştırmıyor böyle bir sorunumuz var.ben araştırma yapıyorum ama çözümü yok gibi.Servere anticheat kurmadan önce herkes hileye başvurdu bende kurmak zorunda kaldım.muguard alacaktim oda zarar veriyormuş ne yapabilirim bilmiyorum.
serverini inceledim arkdaşım hayırlı olsun öncelikle ama şunu demeliyim .abi restten sonra pointler kalıcı olunca serverin anlamı kalmıyor ki artı drop çok fazla bence . exp 50 drop 70 olsa ya da 60 pointler silinse server tadindan yenmez ama simdi yapilcak bisi yok bence girdim 324 level oldm yine de emeğe saygı
eski serverlerde hep oyleydi ama eski serverlerde su kural avrdi exp dusuktu exp%80 gibi olsun super olur
quote:
Orijinalden alıntı: vedatcan19
hocam serverin varsa biz 10 ve ya 20 kişi server arıyoruz islandmu dan ayrıldık exp düşük olsun drop düşük olsun 15 online benden
BENİM SERVERE GEL İSTERSEN 2 GÜN OLDU AÇILALI.www.aeromu.net
enes ayip oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: tayhiR
enes ayip oluyo
ben kötü bişi demedim tahir :D
şaka yaptim zaten :) enesss
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme