arkadaslar gozumuz aydın antiochos isimli seviyesiz üye. banlandı ve artık forumu kirletemeyecek.hepimize hayırlı ugurlu olsun. bu saygısız kişiyi şikayet edip banlatan goran_bregovic adlı arkadaşımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.
Ben bir saygisizliğini görmedim... tamam biraz tezcanli olabilir ama saygisizliğinida görmedim... bir çok kez ayrı dusunduğumuz nokatalar oldu ama hiç terbiyesiz bir boyuta gelmedi... banladigina eminmisiniz yoksa sadece uzaklaştırma mı aldı?
valla laf sokmaları ve itici konuşması rahatsızlık veriyordu ve illaki banlanacaktı..
BANLANMAK NE DEMEK? YANİ BİR DAHA FORUMA GİREMEYECEK Mİ DEMEK?
quote:
Orjinalden alıntı: osman ertunc
arkadaslar gozumuz aydın antiochos isimli seviyesiz üye. banlandı ve artık forumu kirletemeyecek.hepimize hayırlı ugurlu olsun. bu saygısız kişiyi şikayet edip banlatan goran_bregovic adlı arkadaşımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.
niye banlandıki genelde fikirlerine katılmasamda hakaret dolu bir sözüne rastlamamıştım
banlandıysa tekrar başka bir üyelikle giremezmi? hem birisinin üyeliğinin iptal olması neden bu kadar sevindirdi anlamadım
Ufak bir araştırma yaptım , belirttigin üye banlanmamış 1 haftalık bir cezası var. goran_bregovic isimli üyenin 3 hafta cezası var . Bu şekilde bir başlık açtıgın için sende ceza alıcaksın.
Uyarı : Motor Sporları Bölümünde bu tip konular kesinlikle açmayınız .
Kitlendi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme