Şimdi Ara

Antivirüs Gerekli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sisteme antivirüs gereklimi acaba internette araştırdım sistem sormuşlar hep.

İşlemci İntel i5 4200U Turbo ile 3.1 gHz 64-Bit işlemci.
    Ekran kartı NVIDIA GTX740M 6 GB 64-Bit + İntel HD Graphics 4600 4 GB
    İşletim Sistemi Windows 10 Home Single Language
    Ram 8 GB

Herhangi bir antivirüs kurmam gerekir mi çünkü Windows teknisyeni yükleme dedi. Ama bir yandan da virüsler var dedi. Arada bıraktı beni ne yapayım siz söyleyin :D

• İşletim sisteminin Windows 10 olmasi virüs bulasmaz anlamina gelmez o nedenle ücretli bir antivirus satinal ve yükle ben sana Bitdefender tavsiye ederim popüler internet alışveriş sitelerinde uygun fiyata bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki teşekkür ederim :)
  • İnternet bankacılığı kullanıyorsanız gerekli.
  • Hocam bitdefender'ın aylık lisanı var linki:http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/
  • Onu ben de denedm ama kullanan herkes pc yi aşırı yordu demiş güvenemedim pek kaspersky ın deneme sürümünü kurmaya çalışıyorum 2.5 mb oluyor 2.8 mb oluyor 3 mb oluyor geri 2.5 mb ye geçiyor ve hata veriyor bunun çözümünü bilen varmı acaba ?
  • Donanımın, işletim sisteminin ne olduğu fark etmez. Bence internete ya da ağa bağlı olan ve / ve ya CD-DVD, USB bellek takılan her bilgisayarda antivirus yazılım olmalı diye düşünüyorum. Windows 10 henüz çok yeni olduğu için belki antivirus kurulumda sorun çıkabiliyor olabilir ama kısa süre sonra güncellemelerle bu düzelir.

Tercihan lisanslı bir antivirus olursa iyi olur.

Elbette, hiç biri yüzde yüz korumaz. Hatta birinin tanıdığını diğeri kaçırabilir ama en azından olasılık düşer ve bilinen en yaygın viruslere karşı korumanız olur. Basit usb bellek virusleri bile zamanında çok can yaktı ama benim bu açıdan hiç sıkıntım olmadı mesela. Sizinkinin tıpatıp aynısı donanımda Lenovo bilgisayarımızda (win 8.1 işletim sistemli) Kaspersky 2015 kurulu öyle söylendiği gibi, yorma kasma vs. bir şey yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende kaspersky sorunu win 8.1 de de vardı onu çok istedim ama yükleyemedim pc ye ben de internetten aktivasyon kodu bulup eset kullanmaya başladım her ne kadar kötü dense de
  • Hocam ben bunu kullanıyorum. Gayet iyi bir koruma sağlıyor. Ayrıca avira Türkiye çok ilgili. Hemen yardımcı oluyorlar. :

http://www.hizlial.com/avira-antivirus-suite-1-kullanici-1-yil/10226748

Programı kurarken "güncel versiyon indirilsin mi" sorusuna evet de. Sonra cd içindeki keyi gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.