Şimdi Ara

antivirüs mcafee buy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben mcafee8.0i kullanıyorum 10 gün içinde bedava deneme süresi bitiyor bunu nasıl uzatabilirim yardımcı olurmusunuz.
    veya mcafee ye benzer başka bir antivirüs varmı sistemi norton gibi zorlamayan ve kullanımı kolay olan

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaime -- 12 Ocak 2005, 10:53:24 >

• dostum sana tavsiyem mcaffeden uzak dur para vermeden bir antivirüs yazılımı dersende avg 7,0 free sürümü var çok başarılı hemde sistemini kasmaz şu ana yükleyipte şikayet eden yok ....
  • avg sisteme üç dosya yükler.. bunlar da toplam 30-40 MB gibi bir ram yer!!!....
    en az ram yiyenlerden bir tanesi nod32'dir.. (ama bu da ücretli)
    ücretsiz etkili ve sistemde az yer kaplayan(~7 MB) anti-virüs program Anti-Vir free edition'dır.. Ve nerede ise her gün güncellenir.. Tek eksisi güncellenmelerin otomatik değil elle yapılmasıdır.
    linki: http://www.avup.de/personal/en/avwinsfx.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

avg sisteme üç dosya yükler.. bunlar da toplam 30-40 MB gibi bir ram yer!!!....
    en az ram yiyenlerden bir tanesi nod32'dir.. (ama bu da ücretli)
    ücretsiz etkili ve sistemde az yer kaplayan(~7 MB) anti-virüs program Anti-Vir free edition'dır.. Ve nerede ise her gün güncellenir.. Tek eksisi güncellenmelerin otomatik değil elle yapılmasıdır.
    linki: http://www.avup.de/personal/en/avwinsfx.exe

bunu deneyeceğim bakalım iyiyse mcafeeyi kullanmam

• ben suanda ben trend-micro internet security kullanıyorum..
    veya pc-cillin kullanabilirsin...
    bence su anda en iyisi bu diyebilirim.. dene hotmail bile buna gecti.. işin esprisi bu tabi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaime

merhaba ben mcafee8.0i kullanıyorum 10 gün içinde bedava deneme süresi bitiyor bunu nasıl uzatabilirim yardımcı olurmusunuz.
    veya mcafee ye benzer başka bir antivirüs varmı sistemi norton gibi zorlamayan ve kullanımı kolay olan

teşekkürler

McAfee Virusscan Enterprise 8.0i kullanıyorsanız, sanırım aynı başarıyı yakalayacak bir antivirüs yazılımını zor bulacaksınız , belki de bulamayacaksınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutluevren1

trend-micro internet security

nerden indirebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAST VPN
    6 yıl önce açıldı
    Antivirus yüklenmiyor
    7 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avast Home edition. Hem çok iyi, hem ücretsiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.