Şimdi Ara

Antivirus programlari hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ayarlarında "windows ile baslat" seçeneği olan ücretsiz antivirus programı arıyorum.
    geçenlerde avira kurdum ama bu seçenek olmadığı için açılışta otomatik çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir yazılım yok maalesef yavaşlatmasından sıkıntı yaşıyor windowsun başlangıcını yapabileceğin en mantıklı çözüm ssd istersen 3 antivirüs kur gene banamısın demeden 3 sn içinde sistem hazır olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

Öyle bir yazılım yok maalesef yavaşlatmasından sıkıntı yaşıyor windowsun başlangıcını yapabileceğin en mantıklı çözüm ssd istersen 3 antivirüs kur gene banamısın demeden 3 sn içinde sistem hazır olur.

Yok arkadaşım yavaşlamasıyla alakalı değil.
    kasperskyde bu özellik var ama 1 yıllık lisansım bitti.
    ben windows ile birlikte açılmasını istemem.
    girdiğim siteler bellidir, takıldığım yerler bellidir, sadece teknik servislik yaparken gelen pc lerin diskini taramam gerektiğinde açıp taratır ve tekrar kapatırım.
    bu nedenle windows ile başlamasına engel olabileceğim bir a.v. programı arıyorum.
  • Hocam avira iyidir.Senin sorununu çözer ama retlenmiş god key bulmak gerçekten çok zordur.Diğer forumlara bak sınırsız sürümlerde işini görür diye umuyorum.
  • Ahmetkundak A kullanıcısına yanıt
    avira da o özellik yok hocam.
    windows açılınca avira da çalışıyor.
    iptal edemiyorum.

• ClamWin antivirüs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

iptal edemiyorum.

hocam sen kapattıysan niye çalışsın şuan cihazımda yüklü ve tüm sistem taraması kapalı.haftalardır böyle.son taramayı 18.09.2015 de yapmışım o zamandan beri açık değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucretli Yamalari Sikayet Basligi
    4 yıl önce açıldı
    Calisma programi tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkundak

quote:

iptal edemiyorum.

hocam sen kapattıysan niye çalışsın şuan cihazımda yüklü ve tüm sistem taraması kapalı.haftalardır böyle.son taramayı 18.09.2015 de yapmışım o zamandan beri açık değil.

Sağ alt köşede avira var mı?

Ben taramanın manual olup olmamasından bahsetmiyorum. Program hiç açılmasın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkundak

quote:

iptal edemiyorum.

Sağ alt köşede avira var mı?

Ben taramanın manual olup olmamasından bahsetmiyorum. Program hiç açılmasın

hayır yok hocam cihazımı daha yeni açtım ve sağ alt köşede aktif değil.Manuel olarak başlattığım zaman ise açılış istiyor.açılışı yapıp bile tarama başlatıyor.Bu güne kadar hiç manuel tarama yapmadım en son tarama 2015 yılında otomatik yapıldı.Gerekli gereksiz tüm dosyalarımı siliyor diye kapatmıştım.Cihazını temiz kullanan programcılardanım formatı bile yıllarca atmam antivirüs programına ihtiyaç bile duymam.Ama yüklüdür yani.Bu arada şunuda denedim avira sağ alt köşede aktif olsa bile etkinliklerini devre dışı bırakırsan istemsiz olarak çalışmıyor.Bu olanağı sağlayan program sayısı çok az.Ya kaspersky e geri döneceksin yada avirayı çözeceksin.Bence avirayı çöz kasperskyden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• Öyle bir seçenek yok, fakat şöyle birşey yapabilirsin, Avast kur ve sonsuza kadar devredışı bırak, bu sayede açılışta çalışır fakat sen aktif edene kadar aktif olmaz, diğerlerindede var bu tür süresiz devredışı bırakmaz fakat çoğu PC yeniden başladığında tekrar aktif oluyor. Avast'a süresiz devredışı bırakabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cparty69

Öyle bir seçenek yok, fakat şöyle birşey yapabilirsin, Avast kur ve sonsuza kadar devredışı bırak, bu sayede açılışta çalışır fakat sen aktif edene kadar aktif olmaz, diğerlerindede var bu tür süresiz devredışı bırakmaz fakat çoğu PC yeniden başladığında tekrar aktif oluyor. Avast'a süresiz devredışı bırakabiliyorsun.

hocam onu istemiyorum.
    program açılışta çalıştıktan sonra hizmetleri devreye giriyor.
    sen ne kadar pasif yapsan da program aslında windows tarafından çalışıyor, sistem kaynağı tüketiyor.
    aradığım şey sistem açıldığında program açılmayacak.

• quote:

quote:

Öyle bir seçenek yok, fakat şöyle birşey yapabilirsin, Avast kur ve sonsuza kadar devredışı bırak, bu sayede açılışta çalışır fakat sen aktif edene kadar aktif olmaz, diğerlerindede var bu tür süresiz devredışı bırakmaz fakat çoğu PC yeniden başladığında tekrar aktif oluyor. Avast'a süresiz devredışı bırakabiliyorsun.

hocam onu istemiyorum.
    sen ne kadar pasif yapsan da program aslında windows tarafından çalışıyor, sistem kaynağı tüketiyor.

O halde portable antivirüs kullanacaksın, tabi bulabilirsen, antivirüsleri elle çalıştırılanı yoktur çünkü bu bir güvenlik açığıdır virüs antivirüsü açılıştan kaldırabilir, yani olmamasının sebebi budur.

• quote:

quote:

quote:

hocam onu istemiyorum.

O halde portable antivirüs kullanacaksın, tabi bulabilirsen, antivirüsleri elle çalıştırılanı yoktur çünkü bu bir güvenlik açığıdır virüs antivirüsü açılıştan kaldırabilir, yani olmamasının sebebi budur.

Kaspersky de bu özellik var. 1 yıllık lisansım bittiği için bu özelliği olan free antivirus arıyorum.

• avg kullanıyorum şuan sistem açılınca ben masa üstünden açarsam aktif oluyor.Araştır belki avg internet security işini görebilir.
  • 2016 Antivirüs Tavsiyesi Adlı yazımda antivirüs tavsiyelerini yazdım Okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsürmeli

2016 Antivirüs Tavsiyesi Adlı yazımda antivirüs tavsiyelerini yazdım Okuyabilirsiniz.

yalnızca konu başlığına bakarak cevapladın sanırım.
    ben en iyisi hangisi diye tavsiye istemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.