Şimdi Ara

Antivirus taramasından sonra yavaşlayan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar 2 gün önce bir virüs taraması yaptırdım,yaptırdan sonrada bilgisayarı direk kapattım..dünden beri de bilgisayrım windows açıldıktan tam 3 sn sonra donma derecesinde yavaşladı...asıl anlamıdığm yer ise şu anda da olduğu gbi güvenli modda canavar gbi..ama kendi kullanıcı hesabımdan girer girmez.. 3sn çok iyi sonra direk donuyo... yardım ve önerilerinizii bekliorum şimdiden teşekkürler...

Edit: KONU BAŞLIKLARI KISACA SORUNUNUZU ANLATSIN. KURALLARI OKUYUN.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba , başlat- çalıştır kısmına msconfig yazarak enterlayınız ve başlangıç sekmesi altında bulunan sistem açılışında çalışan prograları bir kontrol ediniz lutfen.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayt75

merhaba , başlat- çalıştır kısmına msconfig yazarak enterlayınız ve başlangıç sekmesi altında bulunan sistem açılışında çalışan prograları bir kontrol ediniz lutfen.

kolay gelsin.

ah keşke problemim bu kadar basit olsa..tam yawaşlama dill zaten donma derecesinde takılıyoo..
  • BRS64

Sistem geri yüklemeyi deneyin..Eğer işe yaramaz ise bilgisayarınız açıldığında görev yöneticisini açarak ram ve işlemci kullanımına bakarak nelerin işlemci ve rami çok kullandığını bir kontrol edin.
  • Şuan CPU kullanımı statlarını eklerseniz soruna buradan başlayalım.Bilgisayarınız açılırken herhangi ses vs. çıkıyor mu ?Genel çıkan HDD sesi vb. seslerin dışında ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.