Şimdi Ara

ANTU Sıyırdı Herhalde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • link ölmüş ama yok fena saçmalamışlar kabul!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

link ölmüş ama yok fena saçmalamışlar kabul!

linki düzelttim
  • Yuh be bu ne korkudur

Valilik Beşiktaş'lılara pazar günü dışarı çıkma yasağı koysun
  • bende cok guldum inanamadım forzabesiktasın cevabıda çok güzel olmus.nasıl böle bişeyin yapılcanı düşünebilirler inanılmaz.
  • puhahahah bu ne yaa
  • nıhahahhaa neler varyaaa
  • Çıkmışken paraşütlede atlasınlar bari sahaya BJK bayrağıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Çıkmışken paraşütlede atlasınlar bari sahaya BJK bayrağıyla

heheh arkadaş hiç güleceğim yoktu valla başka bi arzun varsa söle onlar yolcu gemilerinide kullanırlar şimdi
  • quote:

• quote:

öyle olcak zaten abi fenerium üst kata iniş yapcaklar 1000 kişi

bu arada antuda forumda elemanın biri

"-beyler korkmayın uçaktan yabancı madde atarlarsa bize gelmez,tribünlerin üstü kapalı" yazmış
  • harbi iyice saçmalamışlar yaw keş tinerci herifler bırak uçak kiralamayı don alsınlar önce
    pentagon mu sandılar len bunlar kendilerini zaten öyle bir şey olsa kadıköyü gördülermi direk geri dönerler
    şaka yapıyorum tabi bjkliler alınmasın kesin delinin biri suya taş attı işte koca antu noolmuş görüyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cutevagrant

quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

çarşı ni la? :)
    nasıl bu komplex bu..dünya soprunlarını çözen sivil bir kurulum sanki..küfürden başka 4 kelimeyi biraraya getiremeyen , hapçı (optik hala zoomdur eminim) keş , serseriler..

siyasete atılsınlar la. onlara oy verecek kaç tane adam var merak ediyom..O resimdeki hastane yetmeyebilir sayılara..Malum pilot çok :)))

Ben uçaksavarları hazırladım havada görür görmez indüreceğümm :):):):) hehehehhe ula nasıl bi koni oldu haböyle buuu :):):)

Pim çek bomba at ....

haydi şimdi remix

pim pim çek çek bomba bomba at at :):):)

bu arada Antu da arada bir saçmalayabilir olur böyle vakalar...

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

öyle olcak zaten abi fenerium üst kata iniş yapcaklar 1000 kişi

bu arada antuda forumda elemanın biri

"-beyler korkmayın uçaktan yabancı madde atarlarsa bize gelmez,tribünlerin üstü kapalı" yazmış

• atlarmı atlar valla allahın delileri
    bu arada ucak tutarlar nede olsa
    masraflar tüpcüden
  • quote:

Orjinalden alıntı: grammesin

Yuh be bu ne korkudur

Valilik Beşiktaş'lılara pazar günü dışarı çıkma yasağı koysun

yuh bee
    adamlarda oluşan paranoyaya bak

'' beyler korkmayın uçaktan yabancı madde atarlarsa bize gelmez,tribünlerin üstü kapalı ''

yalnız bu sözü söyleyen mühim şahsiyetle tanışıp saygılarımı sunmak isterdim

Gözbebeğimiz istanbulumuzun sevgili mülki amirleri ; lütfen tamamen iyi niyetlerle yazılmış bu yazıya kulak verin

Merhaba,

Bugün zeka seviyesi gelişmemiş kişiler tarafından ticari amaçla işletilmekte olan bir Fenerbahçe sitesinde bir haber gördük. Haber Beşiktaşlı taraftarların maça alınmayacaklarından dolayı maç saatinde UÇAKLA STADIN ÜSTÜNDEN GEÇEREK YABANCI MADDE ( Radyoaktif kimyasal gazlar olabilir ) atacağımızı iddaa ederek İstanbul Valisi Sn. Muammer Güler'e uyarıda bulunuyordu.

Bu haberi okuyan Beşiktaşlılar tebessümle haberi bizlere gönderdi. Tabi bu site amacına ulaşmıştı. Sonuçta ticari bir site olduğundan bunlar hoşuna gidiyordu. Ama kendi taraflarını şaklaban durumuna sokmaktan kurtulamıyor.

Bunun üzerine bizde bir uyarıda bulunma gereği duyduk. Umarım bu uyarımız dikkate alınır ve bu genç arkadaşlarımız hayatlarının geri kalan zamanlarını sağlıklı bir şekilde geçirirler. Her ne kadar Fenerlide olsalar, düşmanlarımızda olsalar bir insan evladının bu durumlara düşmesi bizi derinden üzmektedir.

Forza Beşiktaş adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Forza Beşiktaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labmen -- 25 Şubat 2006; 3:22:40 >

• abı cok sacmalamıslar

ınsaallah mac esnasında helıkopter falan gecmez stadın ustunden
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

abı cok sacmalamıslar

fenerin stadı küçük olduğu için kapasiteyi artırmak üzere koltuklar ve oturma planı çok dik inşa edildi. en ufak bir balon, kuş, yolcu uçağı vs izdihama neden olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

quote:

abı cok sacmalamıslar

fenerin stadı küçük olduğu için kapasiteyi artırmak üzere koltuklar ve oturma planı çok dik inşa edildi. en ufak bir balon, kuş, yolcu uçağı vs izdihama neden olur.

abi güldürme beni ya 52,500 bin kişilik ne çabuk ufaldı öle siz kendi stadınızı görmüyosunuz galiba,Yada bizim stadı kıskanıyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

quote:

abı cok sacmalamıslar

abi güldürme beni ya 52,500 bin kişilik ne çabuk ufaldı öle siz kendi stadınızı görmüyosunuz galiba,Yada bizim stadı kıskanıyorsunuz.
    arkadaşım inşaat mühendisliği mi okudun sen? normal matematik bilgine göre sorayım o zaman

inşa edilen alan büyütülmeden ,kapasitesi 30 bilmem kaç bin kişilik olan bir tribün nasıl 20 bin kişi artılır?

a) tribünü yere sokarak
    b) uçan tribün inşa ederek
    c) kucak kucağa oturarak
    d) başımın üstünde yerin var diye buyur edilerek
    e) oturma düzeninin açısını dikleştirip yeni balkon inşa ederek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.