Şimdi Ara

AnTuTu 2015 testlerinin kralı iPhone 6S Plus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Graphicfx skorlarinda on screen de note 5 19 fps aliyor note 5 in gpu su mu guclu? 2k ekranin altinda exilip gidiyor mati t7xx serisi gpu var. note 5 ciktiginda t8xx serisi vardi samsung koymadi ustune bide 2k ekran koydu goruyoruz onscreen fps skorlarini 19 fps nedir la?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastShip L kullanıcısına yanıt
    Gormuyorum mesajlarini bosuna alinti yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

60 bini zor alan cihaz nasil olduda 133 bin aldi isleri gucleri kandirmaca antutuya guvenleri sarsti youtubede 6s e ait antutu skorlarina bakarsaniz neredeyse hepsi 55 60 bin arasinda yani bu haberde yalan dolandan ibaret

Cehalet boyle birsey demekki. Antutu son guncellemesinde skoruna yalnizca cpu degil gpu performansinida ekledi.

Note 5 ddigin cihazda mali t7xx serisi dandik bi gpu oldugu icin iphone son guncellemede saglam gpu su ile rakiplerine farki gomdu. Hepsi de oyle bakakaldi.

Antutu da birincilige oynamak icin cpu kasan gpu yu az koyan sisirme balon firmalarin hepsi antutuya gpu nun eklenmesiyle patladi.

Simdi anliyo musun neden iphone bu kadar yuksek skor aldi? En guclu gpuyu kullaniyorda ondan

hı bizde yedik kendini oyle teselli et benim karnim tok amerikanin bel ağrısį yapan hurdasiyla mutlu yaşa

• iphone 6im 80bin aldi... bi gariplik var

• Teknolojiye atarlanan adam çakma bir Ayfon'u sözde rezil etmek için Antutuya soktu. Antutu çakma ayfon'a bile akıl almaz skorlar verdi. İnanmayan gogıldan araştırsın. Yalnız çocuk dumura uğradığından mıdır nedir hiç üstelemedi ve üstün körü geçti. Halbuki ne biçim yakalamışsın. Neyse aklıma o geldi. Ayfonon ismi yetiyor Antutu için. Gerisi abes.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Etrafında iphone da film izleyen, o büyük ekranlarda ekitap okuyan, şarj derdi olmadan oyun oynayan var mı ? Whatsapp, facebook instagramdan başka uygulma bilmeden twitterı bile saymıyorum telefona 2500 3000 tl veren cahiller yüzünden çenemizi yormayalım lütfen.

Telefonum nokia 1600.Gerisi için; Sanmıyorum ama hayatta başarılar.

AnTuTu 2015 testlerinin kralı iPhone 6S Plus

Telefonu stabil çalışan,donmayan,ısınmayan ve saçma sapan Ram kullanan ve 4 ayda 4 çekirdek 3 GB ramle telefonu şişmeyen milyarlarca insan var

IPHONE VE DİĞERLERİ
    NOT 3 ay önceye kadar 2400 TL ye alıp 600 TL ye satamadığım aşırı ısınan foto çekme özürlüsü durduk yere aşırı Ram harcayan xperia z1 kullanıcısıydım

• İhtiyacından fazlasına para vermeye bizim oralarda cahillik deniyor.Ego tatmini, hava atmak, kullandığı ürünün özelliklerini bilmemek bunlar cahillik sayılmıyor mu ? Altdaki mesaj yüzünden kime hakaret etmiş sayılıyorum merak ettim gerçekten.Kimin zoruna gitti aceba ?Mesajımda silinmiş üstüne bölümden uzaklaştırılmışım.Habere konu olan rakamlar zaten yalan orasıda ayrı bi tartışma konusu.

Daha foto çekip mail atmayı bilmeyen müdürler beyaz yakalılar var.Siz bu forum içinde ne yaşıyorsunuz.Tüketiciler gerçekten cahil kullandıkları akıllı telefon konusunda.

Bana yapılan bu cezatıda terbiyesizlik olarak görüyorum.Forum adminine hayatta başarılar diliyorum (:

--------------------------------

Etrafında iphone da film izleyen, o büyük ekranlarda ekitap okuyan, şarj derdi olmadan oyun oynayan var mı ? Whatsapp, facebook instagramdan başka uygulma bilmeden twitterı bile saymıyorum telefona 2500 3000 tl veren cahiller yüzünden çenemizi yormayalım lütfen.

Telefonum nokia 1600.Gerisi için; Sanmıyorum ama hayatta başarılar.

AnTuTu 2015 testlerinin kralı iPhone 6S Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 20 Ocak 2016; 20:42:43 >

• iphone 6s plus ile iphone 6s in işlemcileri aynı değilmi? aynı ise çözünürlük farkından 6s in daha da yüksek skor alması gerekmiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

iphone 6s plus ile iphone 6s in işlemcileri aynı değilmi? aynı ise çözünürlük farkından 6s in daha da yüksek skor alması gerekmiyormu?
    quote:

Orijinalden alynty: ceo-tr

iphone 6s plus ile iphone 6s in i?lemcileri ayny de?ilmi? ayny ise çözünürlük farkyndan 6s in daha da yüksek skor almasy gerekmiyormu?

sanyyorum testler direk olarak ekran çözünürlü?ü bazynda yapylmyyor.

yazylym içerisinden çözünürlük seçiyoruz galiba ?

yani cihaz 1080p ekrana sahip ama test 4k çözünürlükte gibi
  • LETV X800 PROM LA 85000 ALDIM

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.