Kaçıranlar için yakın tarihte tanıtılan Snapdragon 8 Gen 3, önemli performans kazanımları ile sahneye çıktı. Lansman sırasında ana akım Samsung, Vivo ve Nubia cihazlara güç verecek işlemcinin, ortalama 2.1 milyon AnTuTu skoruna sahip olduğu belirtilmişti. Ancak OnePlus, bu skoru büyük oranda geride bırakmayı başardı.
Tabii ki bu sonuçların arkasında, OnePlus'ın mühendislik ve termal yönetim çalışmaları bulunmakta. Niketim günümüzde ana akım telefonların çoğu Snapdragon 8 Gen 3'e sahip. Ancak puanlamada önemli bir fark söz konusu.
OnePlus 12 özellikleri ve çıkış tarihi
OnePlus 12, 2K kavisli OLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 24GB’a kadar LPDDR5x RAM, 1TB’a kadar UFS 4.0 depolama ile gelecek. Ayrıca telefonun 50MP Sony LYT-808 ana kamera, 48MP ultra geniş açılı lens ve 3x telefoto zoom yapabilen 64MP periskop lensten oluşan üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağı doğrulandı. Akıllı telefonun 5 Aralık'ta tanıtılması bekleniyor.
Allah aşkına ne oluyor bu kadar yüksek puan alınca. :)
iphone 14 pro max gözü yaşlı :(
Allah aşkına ne oluyor bu kadar yüksek puan alınca. :)
Antutu mantutu bence artık hikaye şuan her şey paraya göre sıralanabiliyor önemli olan kullanıcı deneyimi..
Bu çirkin tasarımı ısrarla devam ettirmeleri ilginç
Oneplus gerçekten harika bir cihaz her konuda süper bende bir kullanıcısı olarak söylüyorum herkesin bunu test etmesi lazım
Apple ı geçtim, s24 ultra bile alacağıma bunu alıp keyfime bakarım. Arayüzü ve yazılım desteğini bilemem ama diger özellikleri ile samsungun amiral gemilerini de baya tokatlıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme