Şimdi Ara

Antutu Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon almak istiyorum ve baya analiz yapmış durumdayım. Bu analizlerime Antutu Puanlarını da katmalımıyım. Katacaksam nasıl bi karşılaştırma yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CesurŞirin -- 25 Ocak 2015; 13:48:32 >

• CesurŞirin kullanıcısına yanıt
    antutu iyi bir test ama fazla dikkate alınmaması gerek bence. Bütçenizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz
  • 1300 tlye kadar alma imkanım var bu aralar meizu baya dikkatimi çekmiş durumda ama gönlümde hep sony xperia z1 :D
  • Cokta takma.puani,htc ve samsungun antutu hilelerini.itiraf ettiklerini unutma ayrica.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Cokta takma.puani,htc ve samsungun antutu hilelerini.itiraf ettiklerini unutma ayrica.

Duymuştum bu olayı nasıl bi mantıkla diyolarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CesurŞirin

1300 tlye kadar alma imkanım var bu aralar meizu baya dikkatimi çekmiş durumda ama gönlümde hep sony xperia z1 :D

Z2 alabilirsin 1300'e.MX4'ten daha iyi bence.

• quote:

1300 tlye kadar alma imkanım var bu aralar meizu baya dikkatimi çekmiş durumda ama gönlümde hep sony xperia z1 :D

Lg G2 de mutlaka kat listeye, o butcede bazen lg turkiye garantili 32gb cihaz bulmak mumkun olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

+1

Yada resmi garantili G2 32

• quote:

quote:

1300 liraya bulabilirsem z2 alırım yoksa meizuya yönelmeyi düşünüyorum
  • LG G2 olabilir ama Meizu MX4'de tercih edilesidir. Sana kalmış açıkçası.
  • CesurŞirin kullanıcısına yanıt
    sana kalmış bişeyde antutu testlerini dikkate almaktan çok mağazalarda telefonu hiç değilse bir incelemek lazım bide meizu mx4 güzel telefon alınabilir
  • quote:

quote:

quote:

1300 liraya bulabilirsem z2 alırım yoksa meizuya yönelmeyi düşünüyorum

IPS LCD olmamasından dolayı Z1 tavsiye etmiyorum.Biraz kampanyaları takip edin Z2'yi 1300'e kadar bulursunuz.Ben N11'den kampanyalarla 1172TL'ye aldım mesela.Alırken D6502 model olmamasına dikkat edin çünkü bu modelde LTE yok.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-z2-fiyati,2203042.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.