Şimdi Ara

Anüs kısmında şişlik (Operasyon geçirdim: İltihaplı Apse) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
12.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Predator X

Ha birde arkadaşlar Kıl dönmesi genelde kuyruk sokumu kemiğinin hemen üzerinde olur diyorlar da benim orda değil. Hani nasıl anlatsam. Anüs deliğinin yaklaşık 3-4 cm yanında ve sol lop'ta kalıyor.

Alıntıları Göster
    evet normalde kuyruk sokumunda olur kıl donmesi..

sen yarın genel ceraha git baksın..gerekirse akıtır iltihap birşey varsa ya da antibiyotik verir..
    hiç geciktirme sonra daha sorun olur..

geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Sivilce olma ihtimali de var

+1 Bir ara 2 haftada 5-6 kere çıkmıştı, oturamıyordum, sonra iğneyle giriştim.Düzeldim ama seninki nedir bilemem,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Ha birde arkadaşlar Kıl dönmesi genelde kuyruk sokumu kemiğinin hemen üzerinde olur diyorlar da benim orda değil. Hani nasıl anlatsam. Anüs deliğinin yaklaşık 3-4 cm yanında ve sol lop'ta kalıyor.

Basur olmuşsun birader...

Soğuk havalarda, ıkınmalı çıkışlarda ve yediklerinle alakalı olarak zaman zaman tekrarlar ve 3-5 gün sonra yok olur...

Bende de var mesela... daha doğrusu varmış... Askerlik için erzuruma gittiğimde ortaya çıktı çok soğuk olduğundan olmuş dedi doktor...

Sonra kendi düzeldi... aradan iki yıl geçti bu sefer iş için tekrar gittim erzuruma bir haftalığına yine tekrarladı...

istanbula döndüm düzeldi... Başka bi dert için doktora yine gittim bu durumu aktardım... gayet normal bu durumda operasyona ya da ilaca gerek yok... seni çok zorlarsa duruma göre bakarız dedi...

Uzun süredir ses yok bakalım bu kış tekrarlıcak mı?

Bendeki mevzu aynen senin tarif ettiğin gibiydi anüsün kenarında misket kadar çıkıntı sürekli kakan varmış hissi de yaratıyor ıkınırken falan çok da pis acı veriyor adama... eziyet oluyor o bir hafta valla...

Yediklerine dikkat et fazla ıkınma kendi geçer geçmezse doktora git... ya da beklemeden hemen git...

Edit: anüsün 3-4 cm yanında demişsin ben onu 3-4 mm anlamıştım... senin mevzu farklı olabilir bu durumda... çünkü basur kalın barsağın en uç kısmı olan anüsün dışa doğru uzaması demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 29 Kasım 2012; 23:47:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Sivilce olma ihtimali de var

+1 Bir ara 2 haftada 5-6 kere çıkmıştı, oturamıyordum, sonra iğneyle giriştim.Düzeldim ama seninki nedir bilemem,

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler arkadaşlar valla en azından bilgi sahibi oldum. Şimdi yarın cildiye'ye gitsem olur değil mi beni yönlendirirler orda ? Annem babam ya basur yada iltihaplı sivilcedir diyor ama güvenemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Çıban çıkıyor muhtemelen. Şükret ki yüzünde falan çıkmamış. Soğanı ikiye böl oraya yapıştır sar bi kaç gün.

soğan yakar hocam ya adamı delirtmeye niyetin mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Çıban çıkıyor muhtemelen. Şükret ki yüzünde falan çıkmamış. Soğanı ikiye böl oraya yapıştır sar bi kaç gün.

soğan yakar hocam ya adamı delirtmeye niyetin mi var?

Alıntıları Göster
    Şimdiye kadar yardımcı olan tüm dostlara çok teşekkürler. Yarın hastane'den geldiğimde Uplayacağım konuyu ve durumu anlatıcam İnşaALLAH.
  • quote:

Şimdiye kadar yardımcı olan tüm dostlara çok teşekkürler. Yarın hastane'den geldiğimde Uplayacağım konuyu ve durumu anlatıcam İnşaALLAH.

Alıntıları Göster
    Allahtan ön tarafta olmamış
  • quote:

Çok teşekkürler arkadaşlar valla en azından bilgi sahibi oldum. Şimdi yarın cildiye'ye gitsem olur değil mi beni yönlendirirler orda ? Annem babam ya basur yada iltihaplı sivilcedir diyor ama güvenemiyorum.

cıldıye degıl de genel cerrahı bakıyor dıye bılıyorum o tur seylere

• quote:

genel cerrahiye gidiceksin o hastalıklar için.Bende kıl dönmesi ameliyatı oldum.eğer kuyruk sokumunda sivilce,delik,iltihaplanma gibi şeyler varsa kıl dönmesidir.Eğer basursa basurcu arkadaşlar konuya bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..

quote:

genel cerrahiye gidiceksin o hastalıklar için.Bende kıl dönmesi ameliyatı oldum.eğer kuyruk sokumunda sivilce,delik,iltihaplanma gibi şeyler varsa kıl dönmesidir.Eğer basursa basurcu arkadaşlar konuya bekleniyor

Alıntıları Göster
    Öğleden sonra hastaneye gidiyorum Genel Cerrahi. Dualarınızı esirgemeyin beyler ,nşallah basit birşeydir.
  • quote:

Öğleden sonra hastaneye gidiyorum Genel Cerrahi. Dualarınızı esirgemeyin beyler ,nşallah basit birşeydir.

Alıntıları Göster
    beyler ya kıl dönmesi durdurulmazsa sonucunda neler olur ? tehlikesi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canumut38

Basur olmasın

Aynen kesin basurdur
  • cildiye değilde genel cerrahiye gitmen gerek diyebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cami Hocası

Anüslere bayılırım.

Bu imam bir harika dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbn

Em onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Kenyalı

quote:

Orijinalden alıntı: nbn

Em onu.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Hastaneden geliyorum. Yaklaşık 2-3 saattir hastanedeydim. Ve hayatımın en kötü saatlerini geçirdim. İlk önce Numara aldık Genel Cerrahi, Ardınadan içimde Bir yığın korkuyla girdim numaram gelince odaya. Valide'de yanımdaydı çok şükür. Odaya girer girmez geç odaya indir pantolonu. KOrku seviyem tavan.

İlk önce bi inceledi Doktor. Tabii utandım baya. Eşşek kadar adam afeersiniz açıyor totosunu . Nasıl utanmayım ki. Bir baktı. Dedim kıl dönmesi veya basur var mı. Dedi hayır ikisi de değil. Tam oh be diyecekken "İltihaplı apse var, Onu alıcaz" demesim mi. Neredeyse korkudan ölecem ben. Hemen dediler pansuman odasına geç. Geçtim adam direk Adam "Secde" pozisyonu al dedi. Ardından Şırıngayla ilk evvel apseden bi örnek aldı. Bağrışımı tüm hastane duymuştur. Ardından 5-6 tane aynı bölgeye iğne yaptı.

Neredeyse çığlık atacaktım. Çok hafif uyuştu ancak oldukça fazla hissediyordum. Tam bunları derken bir anda neşterle orayı kesti. Ve iltihapı sıkarak çıkardı. Aslında baya baya acı çektim ne kadar uyşsa bile. Allah düşmanımın bile başına vermesin. Alınan apse parçasını labarotuvara gönderdik. Salı günü sonuçları alıcaz. İnşallah Önemli birşey çıkmaz. Kanserli parça olma ihtimali bile var her ne kadar düşük bi ihtimalde olsa.

Buna da şükür atlattım evdeyim şu an. Birde Banyo mu onun gibi bi ilaç verdi. 1 Litre suya koyup arka tarafını orda bekletip arındıracaksın dedi. İnşalah en yakın zamanda bulurum şifaayı. Bu arada Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 30 Kasım 2012; 15:42:44 >
  • quote:

Arkadaşlar Hastaneden geliyorum. Yaklaşık 2-3 saattir hastanedeydim. Ve hayatımın en kötü saatlerini geçirdim. İlk önce Numara aldık Genel Cerrahi, Ardınadan içimde Bir yığın korkuyla girdim numaram gelince odaya. Valide'de yanımdaydı çok şükür. Odaya girer girmez geç odaya indir pantolonu. KOrku seviyem tavan.

İlk önce bi inceledi Doktor. Tabii utandım baya. Eşşek kadar adam afeersiniz açıyor totosunu . Nasıl utanmayım ki. Bir baktı. Dedim kıl dönmesi veya basur var mı. Dedi hayır ikisi de değil. Tam oh be diyecekken "İltihaplı apse var, Onu alıcaz" demesim mi. Neredeyse korkudan ölecem ben. Hemen dediler pansuman odasına geç. Geçtim adam direk Adam "Secde" pozisyonu al dedi. Ardından Şırıngayla ilk evvel apseden bi örnek aldı. Bağrışımı tüm hastane duymuştur. Ardından 5-6 tane aynı bölgeye iğne yaptı.

Neredeyse çığlık atacaktım. Çok hafif uyuştu ancak oldukça fazla hissediyordum. Tam bunları derken bir anda neşterle orayı kesti. Ve iltihapı sıkarak çıkardı. Aslında baya baya acı çektim ne kadar uyşsa bile. Allah düşmanımın bile başına vermesin. Alınan apse parçasını labarotuvara gönderdik. Salı günü sonuçları alıcaz. İnşallah Önemli birşey çıkmaz. Kanserli parça olma ihtimali bile var her ne kadar düşük bi ihtimalde olsa.

Buna da şükür atlattım evdeyim şu an. Birde Banyo mu onun gibi bi ilaç verdi. 1 Litre suya koyup arka tarafını orda bekletip arındıracaksın dedi. İnşalah en yakın zamanda bulurum şifaayı. Bu arada Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Ha arkadaşlar şunu da belirteyim. Benim ki gibi apseler ilaçla vs. geçmiyor, Bu şekilde aldırmanız gerekiyor. Ve varsa böyle bir şey kesinlikle zaman kaybetmeyin.
  • quote:

Basur olmasın

Basur makat deliğinde olur, ve dışkı esnasında dışarı çıkarak kanama yapar ayriyeten de üstüne oturamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Basur olmasın

Basur makat deliğinde olur, ve dışkı esnasında dışarı çıkarak kanama yapar ayriyeten de üstüne oturamazsın.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun reyiz umarım bir şey yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-293545EA6

Geçmiş olsun reyiz umarım bir şey yoktur

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun.
    SS varsa atsana bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.