İRON BOW +7 VE SHELL +7 BASACAM DİYE 13 GB KAYBETTİM BENDE ZEHİR ZIKKIIM OLSUN
Bu Cumartesi Anvile hediyelerim sunlar oldu +7 Chitin Set +7 Hanguk x2 +7 Murky x2 +7 HB x2 +7 DS +7 SS Ve bilimum +5 ve +6 Itemlar Hepsi +8 denememde gitti ve acikcasi bu konuda sansli oldugumda soylenemez. Herseye ragmen hala oyiundayim ve artik yeni evim Piana yaylalari degil Moradon koseleri :D Elime gecen her kurusu yinme Anvil e yatiriyorum anliyacaginiz akillanmadim. Birgun o Anvil bana istedigimi verecek diye kendimi avutuyorum ve isin kotu yani beni oyunda dahada atesli hale getirdigini dusunuyorum. Tamamen sansa bagli olan ve bugune kadar tahminimcetek hack yemeyen sey oldugunu dusunuyorum.
Kumar
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Tamamen sansa bagli olan ve bugune kadar tahminimcetek hack yemeyen sey oldugunu dusunuyorum.
Anvil bugı Knight Empire döneminde neredeyse her patch gündeme gelirdi. Ve olurdu da. Hatta bir ara takı basma bugu vardı.
Benim bildigim kadari ile Dupe ler icin soylenirdi onlar. Dupe yapilir ve 30 tane Dupe lenmis Item dan 1 tane adam gibi Item cikarmaya calisirlardi. O zamanlar +7 basmak imkansiz +6 efsane idi +5 ise suanki +7 ler gibiydi cunku tek bir scroll vardi ve onunla +5 basabilmek bile imkansizdi. BES degilde suanki Middle Class Scroll gibi bi scroll ile baslirdi. Isin kotu tarafi o bile NPC de satilmazdi drop ile toplamak zorundaydin. Benim bildigim bunlardi yani yine Anvil bug da degildi. Ama bug dan faydalanmis bir cok item basiminda bile kendi istikrarini koruyabildi :)
dün bi ironx reb +1 aldım karivdis ile +2 ye geçmedi
yaa kumar oynuyorsunuz hakkınızı helal etmiyorsunuz bi düşünün isterseniz
Hic reb itemlarla deneme yapmadim ve % lerinide bilmiyorum. Ama icimden bir ses onda sanki daha sansli olacakmisim gibisinden birseyler fisildiyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme