Şimdi Ara

Anya Taylor-Joy ve Miles Teller'lı Apple TV+ filmi The Gorge'dan ilk fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anya Taylor-Joy ve Miles Teller'lı Apple TV+ filmi The Gorge'dan ilk fragman
    Son dönemde orijinal film tarafında da dikkat çekici işlere imza atan Apple TV+, yeni yılda da hız kesmeyecek gibi görünüyor. Önümüzdeki yılın ilk aylarında Apple TV+'ta izleyici ile buluşacak orijinal filmlerden biri de The Gorge olacak. Anya Taylor-Joy (Furiosa, The Queen's Gambit) ve Miles Teller (Top Gun: Maverick)'ın başrollerini paylaştığı film, 14 Şubat'ta Apple TV+'ta izleyici ile buluşacak.

Kayda değer bir bütçeyle çekilmiş olmasına rağmen sinemalarda gösterime sokmayıp doğrudan platformunda yayınlayacağı The Gorge için tanıtım çalışmalarına başlayan Apple, filmden ilk fragmanı paylaştı.

Ayrıca Bkz.Steven Spielberg, bilim-kurgu romanı Yaşlı Adamın Savaşı'nı sinemaya uyarlayacak

The Gorge, 14 Şubat'ta Apple TV+'ta Yayınlanacak

Doctor Strange ve Sinister gibi filmlerle tanınan Scott Derrickson'ın yönettiği The Gorge, şeytani varlıkların dolaştığı gizemli bir vadide geçiyor. Anya Taylor-Joy ve Miles Teller, bu varlıkların dünyamıza geçmemesi için vadinin iki tarafına yerleştirilen iki keskin nişancıyı canlandırıyor. Biri Amerikalı, diğeri Rus olan bu iki keskin nişancının dış dünyayla ve birbirleriyle iletişim kurmaları yasaklanmış olsa da vadide işler ters gitmeye başlayınca, birlikte hareket etmeleri kaçınılmaz oluyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Sigourney Weaver (Alien, Avatar) da yer alıyor.

Kaynak:https://deadline.com/2024/12/the-gorge-trailer-anya-taylor-joy-miles-teller-flirt-guarding-mysterious-evil-1236197163/

• Ben Beğendim, sende beğendinmi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple tv filmi olduğu için acaba güzel olurmu diye düşünüyorum. Dizileri çok iyi çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anya Taylor-Joy'un The Queen's Gambit'de, Miles Teller'ın da Top Gun'da çok iyi performansları mevcut, Sigourney Weaver da varsa kesinlikle izlemeye değer. Keşke sinemalara da gelseymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.