Şimdi Ara

Anycast, Miracast türevleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefondan görüntüyü televizyona aktarmak istiyorum. Bu cihazlar iş görüyor galiba. Bunlardan kullananlar var mı hangi ürün daha iyi bide kare atlaması, ısınma vs oluyor mu son olarak da Chromecasttan ne farkı var yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamamen para tuzagi 480 videoyu bile kasarak oynatan birsey beni deli etti anycast kaldirip attim cope yine en saglami eski nesil medya player kullaniyorum uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 7 Ekim 2018; 14:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HACl

tamamen para tuzagi 480 videoyu bile kasarak oynatan birsey beni deli etti anycast kaldirip attim cope yine en saglami eski nesil medya player kullaniyorum uzak dur
    Cevap için teşekkürler hocam almadım onu yerine hdmi to micro usb bağlantısını sağlayan kablo aldım daha gelmedi bakalım nasıl olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

Cevap için teşekkürler hocam almadım onu yerine hdmi to micro usb bağlantısını sağlayan kablo aldım daha gelmedi bakalım nasıl olacak

Alıntıları Göster
    yani almayarak yetmis lira paranizi kurtarmissiniz. berbat cidden urun incelemeleri hep tarafli ve gercegi yansitmiyor

• Merhaba arkadaşlar başka hiç mi kullanan yok bu ürünü? Merak ediyorum. Kullananların yorumlarını... Arkadaş incelemelerin hep taraflı olduğunu söylemiş... Hep mi taraflı hiç mi gerçek yorumlayan yok bu ürünü merak ediyorum. Genelde fena şeyler anlatılmamış ürün hakkında. Çok da makul, windows, ios, macos, android herşeyi yansıtıyor telefona.
    Fikirlerinizi ve özellikle deneyimlerinizi merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceanblues

Merhaba arkadaşlar başka hiç mi kullanan yok bu ürünü? Merak ediyorum. Kullananların yorumlarını... Arkadaş incelemelerin hep taraflı olduğunu söylemiş... Hep mi taraflı hiç mi gerçek yorumlayan yok bu ürünü merak ediyorum. Genelde fena şeyler anlatılmamış ürün hakkında. Çok da makul, windows, ios, macos, android herşeyi yansıtıyor telefona.
    Fikirlerinizi ve özellikle deneyimlerinizi merak ediyorum.
    Hocam bu ürünler 70 80 TL civarı. Hiç verimli değil bunu alacağınıza 140 liraya Android box alın daha iyi. Hem Miracast özelliği oluyor üstüne tv ye smart özellikleri geliyor. X96 miniye göz atın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flegga34 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim .ben aslında sadece ekran yansıtmak istiyorum. Ama dediğiniz de mantıklı. :) bir ona bakayım. Selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.