Şimdi Ara

AoA ( TR3 ) Cod Serisi Ps3 Online Klan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın arkadaşlar ben de cod alıcam klanınıza üye olabilir miyim? olabilirsem nasıl üye olucam?
  • karpuzcu yine mw den mi devam treyarch oyunlarına halen soğukmusun ?
  • zippo;hocam malesef kadromuz oldukça kalabalık.biz çok kalabalık takımlardan yana değiliz.zaten amacımız bundan 4 yıl öncede önce çok iyi arkadaşlık ve saygı üstüne idi vede karşılığını herzaman aldık bu düşüncenin.bu yüzden şuan alım malesef yok.
  • İşte benim klanım yavrularım napıyosunuz Kanka ben mw2 ye geçiyorum sende gel, şu almanyadaki gurbetçilerimizi biraz üzeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

karpuzcu yine mw den mi devam treyarch oyunlarına halen soğukmusun ?

Bu sefer sanırım, Black ops alacağız Hatta kesin alacağız, bakalım videolardan güzel olmuşa benziyor. Bi çıksaydı

zippo90
    Dostum malasef alamıyoruz oyuncu. Şöyle açıklayayım, takım kurulduğundan beri, son 2 senede sadece 2 oyuncu alımı yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 31 Ekim 2010; 8:39:33 >
  • Beyler maç ne oldu. Sizden haber bekliyoruz.

Kaptan nedir son durum
  • haber beklyoruz dodo bizde.eses den cevap gelmedi
  • Bir zamanlar fakir ama gurulu bir maç vardı bizim ne oldu o maç
  • Adam 2008 senesinden beri karpuz satıyor donanım haberde Clan fln yalan..... Adanadan gönderiyor izmire izmirde halit pazarlıyor ..... Ordan şafak a gidiyor karpuzlar istanbul anadolu yakası ordanda istanbula dağıtım yapılıyor

AOA DEĞİL GDO lu ürün bunlar dikkat edin!!!

Hayatın boyunca beni forumlardan takip edeceksin. Ne dediğimi, ne yaptığımı ögrenmek için. Ezikliğini saklamaya çalışacaksın. Ama hayata dair ögrendiklerin sadece wikipedia dan ibaret. Çünkü sen; zavallı, kıskanç, nankör, kişiliksiz birisin

Bak bu yazıyıda bu işi ele almaya çalışan diğer karpuz ticareti yapan adamlara yazılmıştır kanıtı tamamen bende vardır!!! Görmek isteyenlere pm olarak göndere bilirim!!!

BAKIN BÖLE KARPUZMU OLUR

AoA ( TR3 ) Cod Serisi Ps3 Online Klan

2008 senesinden beri takıp ediyorum aralarına girmek zor oldu fakat bunca cabadan sonra 2010 senesinde Karpuzcuyu bire bir gördüm adam dev gibi haliti ise ps3 ten takip ederek sonunda evini göre bildim sonuç aynı karpuz dolu ev ordan anladım işte olay haberi bu gun sizlerle paylaşıyorum !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 1 Kasım 2010; 14:55:45 >

• Strongiron karnıma ağrı girdi lan, ahahahaha

Ayrıca benim sattığım karpuzların hepsi, organiktir, kesmecedir.
  • Halitcim, Şafakcım Emrecim ve diğer klan üyesi arkadaşlar... Hayırlı olsun buradaki başlığınız. Bende Cod Black Ops almayı bekliyorum. MW1 den buyana oynayamıyoruz sizinle. yeniden oynamak keyifli olacaktır =)
  • bilader bizde seni özledik emin ol.herkes başka oyunlarda
  • Eyvallah eksik olmayınn. Aynen farkındayım arada görüyorum psn listemde =) Ama COD Black Ops yeniden toplayacaktır sizin klanı ben öyle hissediyorum =)
  • merhaba beyler bende clanınıza katılmak istiyorum ne yapmalıyım ?
  • bende katılmak istiyorum
  • beyler ne yazıkki alım yapmıyoruz
  • =) evet bende yaklaşık 3 yıldır onlarla beraber oyun oynuyorum fakat alım yapmadıklarını bildiğim için teklif bile etmedim =)
  • yahu sen zaten yılda bir giriyosun:D
  • Öyle deme askerliktir yurtdışıdır derken giremedim bayadır ama Modern Warfare zamanı neredeyse hergün oynuyorduk =)
  • haklısın valla kardeşim alalımda bol bol oynayalım.inşallah yarın çıkar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.