Şimdi Ara

AOBP geri geldii! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
6
Favori
28.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 60 zaten oldu, bunun bu olayla bi ilgisi yok karıştırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse ösym acıklama yapmadan ne sevinsin ne üzülsün az önce ösym ankadara merkezini aradım anlattım eski puanlama sistemine geri dönüldüğünü aobp nin geri geldiğini söyledim telefondaki yetkili bu haberin yalan haber olduğunu ösym nin sitesinde yer almayan hiç bir habere inanılmaması gerektiğini söyledi bende sizinle paylaşmak istedim bu arada isteyen arasın tel 0(312)2988050
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakarca

Kendinize iyi veya kötü yansıdığını nereden biliyorsunuz?

Benim 2.senem.gecen sene 75 uzerinden 70 geldi ona gore hesapladim.bu sene 48 yerine 56 gelecek eger haber dogruysa

• quote:

Orijinalden alıntı: elaycep

quote:

Orijinalden alıntı: rockandroland

beyler aradım, katsayı demedim. normal anlattım. "şu an öyle bir şey yok. sınav yapıldıktan sonra değişmesi çok zor" dendi. ulan ben düz liseyim ama kız arkadaşım anadolu. aynı üniye gitmemiz için bu sene uygulanmaması lazım. Lys'de biraz batırdı. anadolu liselilerin hakkını yiyorlar ben açıkça söylüyorum...

osymden alindigi icin bi yandan buna inaniyorum, bi yandan da nerden cikti o zaman haberler durduk yere diyorum, muallak isleri hic sevmem neyse ne adam gibi bi sey soylesinler burda ne nolmus diye kafa yormak zorunda birakmasinlar bizi.

aynen ya ösymden daha güvenilir kaynak yok tabi ama niye böyle birşey çıksın ki durduk yere diyorum bir yandan

• quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

quote:

beyler aradım, katsayı demedim. normal anlattım. "şu an öyle bir şey yok. sınav yapıldıktan sonra değişmesi çok zor" dendi. ulan ben düz liseyim ama kız arkadaşım anadolu. aynı üniye gitmemiz için bu sene uygulanmaması lazım. Lys'de biraz batırdı. anadolu liselilerin hakkını yiyorlar ben açıkça söylüyorum...

kardeş sevgilinden ayrılınca fikirlerin değişir emin ol

usta 6,7 puan için hiç değmez. ben sözelim zaten. Bu olay ea, mf ler için. Anadoluda toplasan kaç sözel öğrenci var. Hepsi düz lisede :D anadolu'ya giden adam sözel mi seçer :D odtü tarih bölümüne bak. 41 kontenjanın 36sı düz lise. 3 tane anadolu 1 meslek 1 fen var. Yani sıkıntı yok bana. Ayrıca alıntı yapıp cevap verme hocam aşağı doğru uzuyor ya. @rockandroland yaz :D

• Okul birincileri bayram ediyordur şuanda :)
  • quote:

quote:

quote:

kardeş sevgilinden ayrılınca fikirlerin değişir emin ol

usta 6,7 puan için hiç değmez. ben sözelim zaten. Bu olay ea, mf ler için. Anadoluda toplasan kaç sözel öğrenci var. Hepsi düz lisede :D anadolu'ya giden adam sözel mi seçer :D odtü tarih bölümüne bak. 41 kontenjanın 36sı düz lise. 3 tane anadolu 1 meslek 1 fen var. Yani sıkıntı yok bana. Ayrıca alıntı yapıp cevap verme hocam aşağı doğru uzuyor ya. @rockandroland yaz :D

bu son alıntım olsun bir daha yok haklısın kardesim dediğin çok doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Bir dakika Anıl nerede?? Bana onu bulun!!!

Yiyorsa buna da yorum yapsın bakalım. :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kardes kromatit

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gelmesin istemiyorum. kişisel başarı ön plana çıkmalı okulun başarısı değil.

öyle olmasın demiyoruz ama önceden haber verilsin herkes ona göre seçsin okulunu. şuanda olması gereken bu inşallah kesinleşir bir an önce

adamlar sadece iyi bir lisede okudukları için iyi puan geliyor. yani adam lise sonuncusu bile olsa sıralamada ileri atıyor. . benim lisem dandik olduğu için sıralamada geriye atıyor. adaletli değil... kişisel başarıyı esas almıyor.

o okul sonuncusu olan adam yaşıtları sokakta top oynarken ders çalışıyordu

bende lise 2. siyim o sırada bende full ders çalışıyordum

o zaman senin için sorun yok zaten okulundan tama yakın puan alıcaksın

keşke öyle olsa tama yakın puan alamıyorum geçen senekilerin puanlarına baktım birinciyle aralarında ciddi fark var. sıralamayı geriye atmasıda cabası

okul ne kadar kötü olursa olsun 1.ye 60 2.ye 55 gelcek hali yok

55 gelse ne süper olur biliyor musun

okulda 2. olduğuna emin misin

eminim kardesim

2013 YGS Dönemi için aobp var mı peki ?

• arkadaslar osym yı aradım BIR DEGISIKLIK YOK!! yalan haber gecınız. Yada osym dekıler bılmıyor artık hangısıyse sız dusunun

• @Losennal
    hayır yok bu seneki bile muallakta ama bu yıl olsa bile seneye olmayacağı belirtilmiş
  • Arkadaşlar ösymyi boşa aramayın. Ösym karar organı değil uygulama organıdır.

Bu teklif meclisten geçerse ösym uygulamak zorunda olur.

Haberin içeriğinde gerekçeler de sıralanmış bu yüzden haber doğru gibi duruyor.
  • Bence inanmayın aynı kuruluşlar ygs den sonraa ygs nin %32 si alınacak diye haber yaptılar ama hala %40 i alınıyor osym demediği sürece inanmayın derim

• Bana 2009 da okuldan 60 puan gelmişti. Simdi yine 60 puan mı gelcek o zaman ?
  • Arkadaşlar aobp kabul olursa bana geçen seneki puan mı gelecek?
  • ösym sitesinde herhangi bir değişiklik olmadıkça hiç beklemeyin böyle birşeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Beş sınavın üçü yapılmışken böyle bir değişiklik yapmaları çok zor bence.

bundan 1 ay önce de değişiklik yapılması çok zor görünüyordu ne olacağı hiç belli olmaz bence
  • sene basında herkes bunu bilerek calismaya basladi demi?

ee sınavdan 2 gün once calisma sisteminizimi değiştirdiniz?

sınav sonuclari acıklanmadan önce herşeyi değiştirebilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaday1925

arkadaslar osym yı aradım BIR DEGISIKLIK YOK!! yalan haber gecınız. Yada osym dekıler bılmıyor artık hangısıyse sız dusunun

kararı veren ösym değilde ondan onlar sadece yukarıdan geleni uygulayanlar.sitesini takip edelim yeter
  • Değişecek beyler..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.