Şimdi Ara

***AOBP ile Sıralama Tahminlerini Burada yapalım *** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar mf4 ham 69 k olup aobp 48 gibi gelse bir de ben ygsde 92k olmustum ama benim bu yılki ygs puanım gecen senenin 99k sıymıs yani ygsde kayma olmus iste sınav zorlugunu da hesaba katarsak kac k olurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niang9

MF4 ham 210 puan gelse obp 44 idi aobp ne olacak bilmiyorum..

210+42 = 252 desek sıralama bu seneye göre sizce nerede olur arkadaşlar..

Puanımız düşük ne yapalım

Banada bi yorum yapıverseniz arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Mf4 ham 430 aobp:50.5

ilk 15 bin olur mu?

bence 14-15k olur
  • mf4 ten ham 340.Aobp 57.5.ben nerelerde olurum acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

Merhaba.
    Anadolu lisesini bitirdim.
    Ortalamam 91,6.
    Okul 1.si 95, sonuncusu 68.
    116 kişiden 12.yim.

Aobp ne kadar gelir.

Teşekkürler.

Kimse cevap vermiyor

bence 55-57 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: canaragorn

aobp 58,5 mf3 ham 475 sıralamam ne olur dayanamıyorum artık yardım edebilir misiniz?

vahhh cok kotu
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ant

Mf4 431.3+ aobp 55.2 ne olur sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mf4 445 aobp 55 civarı sizce ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: furkangc

Mf3 440-450 aobp 55 kaç bin olurum sizce

6-7 bin arası bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

quote:

Orijinalden alıntı: Giallorossi!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: temizkopat33

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: temizkopat33

tm-2 ham 416 aobp=54 ne olur sizce?

4k-5k olabilir diye düşünüyorum

emma morley sıralamam öyle gelirse dile benden ne dilersen

Emma morley tm1 481 e daha demin 5k dedin bu arkadasin 470 buna 4 5 m diyorsun o kadar fark oluyor mu tm1 le 2 arasinda yaa tahminim soyle dostum umarim yanilmiyorumdur simdi sana 60 da 54 geliyorsa 75 olsaydi 67 falan geliyordu . 416+67=483 zordu sinav 8 puan arti ekle.491 o da sanirim 5-6 k .

Biri tm 1 biri tm 2
    Ben yiginsaldan baktım birde söyle bir sey var bu yil cok sayısalci girdi tm den sayisalcilarin mat ortalamaları edebiyattan daha yuksek olur büyük ihtimalle onun icin tm 1 de ilk 5 k da tm 2 den daha fazla sayısalci olur
    Ha oldu da bir hata yaptıysam böyle sorgulayıp suclar gibi yorum yapman hos degil açıkcası Sonuçta tercih robotu değilim ben kendi fikrime göre bir tahmin yaptım

Allah Allah niye alindin ki simdi.bir daha okursan ciddi ciddi tm 1 le 2 arasinda o kadar fark olup olmadigini bilmedigim icin sordugumu anlarsin.

Haklisin özür dilerim ben de okudum bir an gercekten boş yere biraz sinirlendim kusura bakma :)
    Dediğim gibi benim teorim bu sonuçta edebiyata giren sayisalcilarin cogunun tm 1 puanı tm2 puanından yuksek olur mat nedeniyle ondan ilk 5k da tm 1 de tm 2 ye göre daha fazla sayısalci olduğu icin tm 2 de daha düşük puanlarla daha yuksek sıralama olabilir ama yerkestirme sonuclarında ne olur bilemem yani evet sonuçta bana kalırsa tm 1 ile tm2 arası bu şekil bir fark olabilir
    Tekrar kusura bakma gerginlikten yanlış anlamisim seni :)

yok yok sorun değil.bu arada geçen seneye göre tm 1 sıralamarı fazla değişmez diye düşünüyorum.çünkü tm 1 ortak alandı sonuçta da tm2 de tam tersi baya sıralamalar değişecek sayısal dolacak diye düşünüyorum.doğru mu?

Katsayının kalkması ve açılan sayısal kontenjanları tm-1 bölümlerinin sıralamasını geriletecek ama ne kadar bilemiyorum.

Hayir tm 1 Ortak alan .yani gecen sene de katsayi yoktu.ondan bence fazla degisiklik olmaz siralamalarda.

Yerleştirme konusunda ben de bir degisiklik olacağını sanmıyorum yani mesela Boğaziçi iktisatin basAri sıralaması değişmez
    Ama bu yil tm den sınava giren sayısalci cok fazla onların da mat ortalaması edebiyata göre daha yuksek olur bir cogu icin bu da tm 1 puanlarının tm 2 puanından yuksek olmasını saglar
    Benim demek istediğim su gecen yıla göre konuşursak mesela gecen yil 500 puan alan tm 1 de ilk 5k da ise bu yil tm den sınava giren ve mat neti yuksek olan sayısalcilar yüzünden belki de ilk 5k ya giremeyebilir (dediğim gibi tahmini gecen yiln katsayılarına göre karşılaştırarak yapıyorum)

• mf4 477 aobp 54-55

mf4 sıralaması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_rabbit

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Mf4 ham 430 aobp:50.5

ilk 15 bin olur mu?

bence 14-15k olur

bir de bana bakabilir misin dostum zahmet olmazsa yukarıda yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

mf4 ten ham 340.Aobp 57.5.ben nerelerde olurum acaba ??

rahatsız ediyorum dostum sence bana kac gelir aobp anadolu lisesi bitirdim ama basarısı kotu ygs 1.si 420 yaptı ortalama 300-350 arasıdır 1.nin diploma notu 92 benim 81 okulda ilk 20deyimdir galiba en kotu 25.yimdir sence kac gelir aobp

• AOBP si geçen seneden belli olanlar, detaylarını yazsalar da bizde bir tahminde bulunabilsek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Mf4 445 aobp 55 civarı sizce ne olur

• Ygs 350 bin. Lys edebiyat 25net tarih 30 net cog1 10 net cog2 8 net felsefe 12 net arkadaslar aobp 53 arkadaslar 140 bin olurmu? Lutfen yardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

mf4 ten ham 340.Aobp 57.5.ben nerelerde olurum acaba ??

rahatsız ediyorum dostum sence bana kac gelir aobp anadolu lisesi bitirdim ama basarısı kotu ygs 1.si 420 yaptı ortalama 300-350 arasıdır 1.nin diploma notu 92 benim 81 okulda ilk 20deyimdir galiba en kotu 25.yimdir sence kac gelir aobp

Ortalaması biraz düşük lisenin o yüzden 50 gelir diye düşünüyorum..ama tahmin sadece

• quote:

quote:

Mf4 431.3+ aobp 55.2 ne olur sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

AOBP si geçen seneden belli olanlar, detaylarını yazsalar da bizde bir tahminde bulunabilsek ?

Bizim lisede bursa ygs birincisi vardı.Okulun ortalaması 370 civarıydı.Benim diploma notum 80.Eski sisteme göre 75 üzerinden bana 67 geldi.Okul sıralamasında ortadan biraz daha aşığılardaydım.Aobp 463 küsürdü.
  • YGS5 220k

LYS edebiyat 38 mat 13 cog 15

aobp 41

tm3 siralamam nasil olur sizce??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.