Şimdi Ara

AOC 21.5' E2236SWA GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR Tavsiye Edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AOC 21.5" E2236SWA GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir monitör hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfy44 -- 11 Mayıs 2010; 22:11:28 >

• AOC un CRT monitörünü tam 7 yıl boyunca kullandım hiç bir sorun olmadı. Kullanımıda çok rahattı.
    Alman firmanın dizaynı ancak tabiiki çoğu marka gibi üretim Çin. Onun haricinde monitörde sadece analog giriş var. Bu modelin ismi yanlış hatırlamıyorsam VWA uzantılı DVI girişli olanı da var ancak Türkiye de yok.
    Fiyat ise süper. Heleki LED aydınlatma olduğunu düşünürsek bedava :)
  • Yorum için tskler,Evet Dvı girişi bulunmuyor zaten bu benim için pekte önemli değil normal bağlantı yapacağım,22" monitörleri fiyata göre sıralayıp düşük fiyat ve led monitör + sını görünce ilgimi çekti vatanın %20 indirimli günlerini bekliyorum ozamana kadar sizlerin yorumlarına göre kararımı netleştireceğim
  • bende bugun sipariş verdim vatandan 23 inclik modelini inceliği, fiyatı ve led olması ilgimi çekti. aslında hdmi girişli monitör alacaktım ama 150 tl fazla veremem bı hdmı gırısıne kımse kusura bakmasın :=)
  • tek eksiği dvi
    onun haricinde çok iyi bi monitör
    exa da 270 tl.
    vatanda biraz daha pahalı galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.