Şimdi Ara

[SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync
    Guncelleme: Urun bastan sona en kucuk zerresine kadar 0 dir ve hic kullanilmamistir. Sıkısık piksel parmakla gosterilen yerde, mamafih dedigim gibi belli olmuyor. Buradan bir vatandas istedigi icin test edip yukledim ama kendisi kayboldu. Sadece parmakla gosterdigim resimlerde ortaya cikmaktadir, diger renklerde yoktur ve olu piksel degildir. Arkadaslar urunun 0 i en ucuz 3606 tl gibi mesajlar almaktayim. Ben de bir saticidan almis o kadar para verip aldim psikolojisiyle (insanoglu iste) bu onemsiz kusur icin degisim talebinde bulunmus ve ret almistim. Bu urun de 0 ve durustce, objektif bakilirsa belirsiz ve oldukca onemsiz bir nitelikte, alacak olan kisiyi temin de ediyorum zaten. Ancak asil sorun hic kullanilmamis ve 0 bir urun icin 2500 tl gibi fiyatlar verilmekte olmasi. Ben dileyene 2850 tlye kadar kargo dahil (ptt) uzerinden anlasmam oldugu icin ucretsiz gonderim saglayabilirim. 2500 tlye muadilini bulabilirlerse 0 bir urun alacak olan arkadaslar kargo ucretinin ne kadar tutacaginin bilincindeler mi (yaklasik en az 250-350 tl). 650-700 tlye degecek bir kusur degil keza 1-3 piksele kadar olu piksel olani ve 0 i 3200 tl civarinda n11 gibi sitelerde satilmakta. Bundaki olu piksel degil ve sadece bir tane sıkısık piksel ve neredeyse hic belli degil ve 0 ve en ufak baska hicbir sorunu yok. Lutfen garip teklifler vermeyiniz, fiyatini daha yeni guncelleyip bu seviyeye cekeli 24 saat bile olmadi. İyi alisverisler. Kar icin alim satim yapan birisi degilim 13-14 ay once 2000 tlye satin aldim ve dolar 14 tl civarindaydi. Alim yaparken ve mesaj atarken siz 3.5k fiyati olani ve yaklasik muadili 3.2 tlye satilan olu piksellisine kiyasla, hala 2 yillik garantisi olan ve hic mi hic, bir kere bile kullanmadiginiz bu urunu piyasadan 800-1000 tl dusuk fiyata satar miydiniz? Zaten 700 tl ucuza satiyoruz o da nakit ihtiyacindan, kendi kullanmayacagim urunleri satmam, bu forumun 16-17 yillik uyesiyim. O yuzden oluculuk yapmayiniz, tripli konusmalar yapmayiniz, adama kargoyu da ben karsilayim tamam, anlasmam var diyoruz, sirf 150 tl icin size musteri yok bana monitor cok diyor, hadi bul da al bakalim seni gidi koftehor. Uslubu sorunlu kisilere 1000 tl fazla verilse bile kesinlikle satilmayacaktir. Urun aciklamasi bir sonraki paragraftadir.

Urun yaklasik 11 ay once satin alinmis ve test edildikten sonra hic mi hic bir kere bile kullanilmamis, oylece kutusunda beklemektedir. SIFIR gibi degil SIFIRDIR. 1 yillik garantisi sona ermis olsa da hala 2 yil AOC Turkiye Garantisindedir. Urunun tek kusuru, piksel testlerinde, ekran sol ust bolgesinde sadece bazi renklerde belli olan pembe renkli bir adet sıkışmış piksel (ölü piksel değil) olmasidir. Kullanima engel bir kusur teskil etmedigi gibi, cok cok dikkatle bakilmadiginda hic fark edilmemektedir. Maalesef mevzuat geregi yeni alinan monitorlerde 5 adede kadar ölü piksel olmasi birebir degisimi garanti etmediginden (bu firmalarin inisiyatine birakmistir) furun firmaca degistirilmemistir ki urundeki bir adet olan da ölü piksel değil, çok asiri dikkatle bakilmadigi ve full renk piksel testi yapilmadigi muddetce fark edilmesi cok zor olan sıkışık pikseldir. Ayrica, sıkısmıs pikseller zamanla kendiliginden duzelebilmektedir. Urunun fiyati malumdur. Ancak hangi marka olursa olsun yeni monitor alindiginda ölü veya sıkısmıs piksel cikmayacagi, kac tane cikacagi, isik sizdirmasi olup olmayacagi, firmalarin mevzuati one surerek birebir degisim yapip yapmayacagi, bilenler bilir, mechuldur. Birkac dakikalik testten sonra butun aksesuarlariyla birlikte kutusuna yerlestirilmis ve hic dokunulmamistir. Oldukca kaliteli ve premium bir modeldir. İsik sizdirmasi vs gibi baska hicbir problemi yoktur. Fiyat nakit ihtiyaci dolayisiyla oldukca makul tutulmustur. Alan fazlasiyla memnun kalacaktir.
    [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync [SATILDI] SIFIR-2YIL AOC Tr Garantili-Kargo Dahil-2850tl-AOC 24G2SAE 24 Inc 165Hz 1 Ms FreeSync Premium+Gsync
    Fiyat : 2850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 12 Şubat 2026 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Halen mevcut mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kadir Özcan K kullanıcısına yanıt
    Evet kadir bey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.