Şimdi Ara

AOC 31.5' Q3279VWF D-SUB DVI HDMI DP 5ms 75Hz 2K Led Monitör 999 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
15.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fiyata bu monitör yok hoperler olsaydı yok 9 lira kargo yok frees. verdiğiniz paraya bakin önce bi .d

bir de ben eksi yönünü soyluyim 16 9 mu ekran orani ona bi bakin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aoc 24 inch 1ms 75hertz tn panel 1080p monitorum var ve gtx 1070 ekran kartım var. Onu arkadaşa satabilirim 500-600 tlye. Üstüne para koyup bu monitoru alsam mı? Tek çekindiğim yanı 31,5 inch olması fazla büyük mü gelir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kewin2121

Arkadaşlar aoc 24 inch 1ms 75hertz tn panel 1080p monitorum var ve gtx 1070 ekran kartım var. Onu arkadaşa satabilirim 500-600 tlye. Üstüne para koyup bu monitoru alsam mı? Tek çekindiğim yanı 31,5 inch olması fazla büyük mü gelir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

400TL farkla geçebileceksen bu monitöre hiç durma :)
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Evet 400-500tl farkla geçerim :)ama parasından ziyade 31.5 inc çok büyük olur mu hocam sizce?
  • Bu monitor ips panelmidir acaba hb ips kategorisinde gorunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kewin2121

Evet 400-500tl farkla geçerim :)ama parasından ziyade 31.5 inc çok büyük olur mu hocam sizce?

34" kullanıyorum. Bana büyük gelmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IVANHOE

Bu monitor ips panelmidir acaba hb ips kategorisinde gorunuyor.

mVA panel, IPS değil. Ama görüş açısı IPS'e yakın.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi nasildir acaba ips panellere gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: IVANHOE

Görüntü kalitesi nasildir acaba ips panellere gore.

IPS'in bir tık altında diye biliyorum.
  • Kronik ghosting problemi var. Alan insanlarin çoğu iade etmiş bu yüzden.

• Umarım site güvenilirdir, 1 adet sipariş verdik, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • Bende ciddi ciddi düşünüyorum alsammı diye
    Xbox'ı 55" 4K tv de kullanıyordum bunu alsam iyide olur aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

Umarım site güvenilirdir, 1 adet sipariş verdik, haber veren arkadaşa teşekkürler.

Site güvenilir.
  • olumsuz olarak okuduğum yorumlarda karanlık renkli görüntülerde ghosting olduğu vardı bir tek. onun da bazıları kullanımda hiç fark edilmediğini bazıları da fazla olduğu söylemiş. ancak monitör ayarlarıyla ghosting de azaltılabiliyormuş.

monitör olayında özellikli ve kusursuz model bulmak çok zor. ikisini birlikte istiyorsanız fiyat 2000 tl yi rahatlıkla geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prospect11

olumsuz olarak okuduğum yorumlarda karanlık renkli görüntülerde ghosting olduğu vardı bir tek. onun da bazıları kullanımda hiç fark edilmediğini bazıları da fazla olduğu söylemiş. ancak monitör ayarlarıyla ghosting de azaltılabiliyormuş.

monitör olayında özellikli ve kusursuz model bulmak çok zor. ikisini birlikte istiyorsanız fiyat 2000 tl yi rahatlıkla geçiyor.

Bende 34" LG monitör var. Ben de bu sorun mevcut. Beyaz renkli bir sayfadaki yazıyı okuyup Photoshop gibi arkaplanı siyaha yakın bir yazılıma geçince gözüküyor eski görüntü. Oyunlarda vs. kesinlikle etkisini görmüyorsunuz. Uzun süre bir görüntüye baktıktan sonra tamamen siyah bir zemine geçince belli olur.

Dediğiniz gibi kusursuz monitör yok gibi bir şey. Bazı sorunlar 3-4 bin liralık ekranlarda da mevcut.

• Fiyatina göre en iyi ürün. Alanlara hayırlı olsun.

• Geçenlerde hb daki lg 32' 2k yi 1200 kaçırdım diye üzülüyordum bu çok iyi oldu 1 adet bende aldım.Haber veren arkadaşa teşekkürler

• HALKBANK SÖMESTIR KAMPANYASI'na dahil omaz sanırım üye işyeri değil itopya. Ayrıca neden hoparlör koymazlar ki şu ürüne kötü de olsa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda samsungun 27 inçlik kavisli monitörünü almak var. Fakat bunun fiyatı da çok iyi. Arada kaldım.
  • Ips kalitesine yakın denilmiş. Ips panellerdeki gibi ışık sızması vs. olmuyordur umarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.