Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AOC 32 inc 2k 75hz 5ms ips(Q3279VWF) Satın Al 5 Ocak 2022 11:02 1 1 AOC 32 inc 2k 75hz 5ms ips(Q3279VWF) 6 ay once amazontr uzerinden satin aldim.olu piksel veya isik sizmasi gibi sorunlari yoktur.garantisi devam etmektedir.kardesim atanip il disina gidince onun 144 hz monitoru bana kaldi bu monitor evde fazlalik olarak duruyor.kutusunu cok yer kapladigi icin atmistim ancak su an kullandigim monitorde 32 inc ve kutusu duruyor.onunla kargolayabilirim.isteyen malatya elden teslim alabilir veya yurtici le kargolarim.Display kablosu ile verilecektir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ANBERNİC RG351M 64GB Retro oyun konsolu AOC 32 inc 2k 75hz 5ms ips(Q3279VWF) Sapphire Nitro+ Special Edition RX5700XT 8GB SATILDI !!Msi Rx580 8 GB armor oc