Şimdi Ara

AOC e2243FW panel sallantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah kargo elime ulaştı, fakat ekran paneline dokununca aşırı bir sallantı var, yoksa bana mı öyle geliyor anlayamadım? Bu monitöre sahip olanlar ekrana hafif ileri doğru itikleyebilir mi? Monitör komple mi ileri gidiyor yoksa panel mi

• konu güncel
  • bende monitor arıyorum da.bu neden en ucuz marka aga sen alırken araştırdın mı?
  • Araştırdım hocam, uzun zamandır araştırıyordum hafta sonu Vatan bilgisayarda %25 indirime denk geldim hemen aldım. Aoc'un diğer markalardan önce üretime başlaması ve başka firmalara panel satması gibi durum söz konusu, ayrıca full hd ve çerceve inceliğide cabası. He birde kullananların olumlu yorumları. Ürün bu sabah elime ulaştı şu anda sallantı dışında bir sorun yok, onu da kullanan birinin yanına gittim onda da aynı durum var. Yarın Electro World mağazasına gidip orada da bakıcam. Aynı durum orada da var ise normal bir şeydir :)
  • hıı güzelmiş aga ozaman bende philips alacaktım buna bakayım madem.boşuna para vermenin alemi yok.göstersin yeter zaten birde cart curt bozulmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

hıı güzelmiş aga ozaman bende philips alacaktım buna bakayım madem.boşuna para vermenin alemi yok.göstersin yeter zaten birde cart curt bozulmasın

kardes garanti süresi bittikten sonrası şansınla alakalı dip not :)
  • Bugün Electro World'e gidip içimdeki merakıda giderdim. Oradaki monitörlerde de aynı sorun mevcut...

Bu arada tavsiye ederim monitörü, ilk önce hızlıal'dan almıştım, cumartesi sabahı kampanyayı görünce iptal ettirip vatan bilgisayar'dan aldım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Okan-Keskin

quote:

bycompworld

vatanda %25 indirimi var yine bugün.bu modeli alacağım bende monitörden pek anlamam.bende a350d-20n var.hd 3650 ekran kartı kullanıyorum.bu model ekrandan 3 yada 4 tane bağlayacağım makinaya.teknik bir problem oluşturur mu?dvi çıkışı varmış ama ben makinada öyle bir çıkış göremedim klasik ekran çıkışı var sadece.diğer özelliklerde şunlar.
    TEKNİK ÖZELLİKLER

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Okan-Keskin

quote:

bycompworld

vatanda %25 indirimi var yine bugün.bu modeli alacağım bende monitörden pek anlamam.bende a350d-20n var.hd 3650 ekran kartı kullanıyorum.bu model ekrandan 3 yada 4 tane bağlayacağım makinaya.teknik bir problem oluşturur mu?dvi çıkışı varmış ama ben makinada öyle bir çıkış göremedim klasik ekran çıkışı var sadece.diğer özelliklerde şunlar.
    TEKNİK ÖZELLİKLER

e2243fw modelinde dvi-d çıkışı var hocam.

• benim makinada o dvi çıkışı yok normal çıkış var o yetermi acaba
  • Bu monitörü almadan önce yaptığım araştırmada 18.5" inç ve üstü monitörlerde en az dvi girişi olmalıymış. Yani sağlıklı görüntü aktarımı yapılabilmesi için. Analog'da eski sistem olduğu için en az dvi şart... Bilgisayarınızda dvi çıkışı olmadığı için gerçek kaliteyi yakalayamayabilirsin.
  • Hocam monitor 1.43 cm inceliginde. Birak olsun o kadar sallanti. Benimki de sallaniyor fakat bugune kadar hic sorun olmadi. Hatta birkac kere carptim ama sikinti yok cok sukur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.