Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
165.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bykush1905

Anca yarin aksam cevaplayabilirim . + soyle soliyim eger ki varsa topkapi vatandaki tolga beye birkac bisey sormustum , kendiside panellerin ince oldugu icin oyle olabilir diye soylemisti yani kronik hepsinde olabilcek birsey . o bir yanada bastirdiktan sonra gorunutorsa pek incelemeye gerek yok kanimca :))

Iyi olur kardesim bakarsan sevinirim. Buna hdmi dan uydu alicisi baglayabilir miyiz. Ses olayini nasil cozeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goruntuyu vga ya da hdmi dan monutore verip sesi uydu alicisindan ses sistemine baglama gibi bi sansim var mi ? :)

• neoAyhan kullanıcısına yanıt
    hdmi dan uydu alıcısı ile ilgili bilgim yok yanlış birşey söylemek istemem ama monitör köşelerine bastırdıgımda her hangi birşey olmuyor. sadece led lcd monitörlerde oldugu gibi ekrana yapıştıgı için iz çıkıyor sonra kayboluyor bilirsin :)9
  • quote:

hdmi dan uydu alıcısı ile ilgili bilgim yok yanlış birşey söylemek istemem ama monitör köşelerine bastırdıgımda her hangi birşey olmuyor. sadece led lcd monitörlerde oldugu gibi ekrana yapıştıgı için iz çıkıyor sonra kayboluyor bilirsin :)9

Benimkinde sanki vidalari duzgun sikilmamis gibi bi his veriyor sol alt ve ust kose ya.

• Valla onu bunu bilmiyomda benim high power element 80+ bronze plus 700w guc kaynagi patladi sanirim hic bir sekilde calismio .s

• LED lambaları kenarlarda olduğundan ısınması gayet normal, özellikle ince çerçeveli monitörlerin kenarları kalın çerçeveli monitörlerin kenarlarına göre çok daha sıcaktır.
  • Arkadaslar durumum budur dahili bilesenlerdede cok mesaj atiyorlar biriniz gidip ordada belirtirse sevinirim agrilarim var kulagimdan kikirdak alindi burnmda agriyor ameliyat iyi gecmis tamponlar cikana kadar benden brsey beklemeyin iyi gublerde gorusuruz ins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Haziran 2013; 1:20:36 >
  • Nihayet 5 günün sonunda ben de monitöre kavuştum fakat kasaya bağlantı yaparken sadece HDMI kablosuyla sinyal yok diyor D-Sub ile beraber görüntü geliyor ve menüde HDMI'yı seçince Sub yazıyor bu işi anlamadım bu nasıl olacak ?
  • Hdmi kablosuyla ekran kartına bağladın mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamım o heycana bende kapıldım gittim yanlışlıkla anakarta takmışım hdmi ı ekran kartına takacağıma akşama kadar uğraştım yanlışlık yapma sende heycanla :D
  • Tamam buldum kasanın altındaydım görmemişim ;)
  • Merhaba, monitörde göz yorma sorunu var mı? Bilgisayar başında çok yazı yazıyorum da. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Monitörde göz koruma filtresi mevcut zaten sorun olcağını sanmıyorum he ilk 1 2 gün yorulabilri çünkü monitöre alışma sürecidir sadece o kadar :) genel herkesde böyledir :D
  • Teşekkürler. Aoc pek duymadığım bir marka. Philips mi iyidir Aoc mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko. -- 26 Haziran 2013; 19:43:45 >
  • philips türkiye'de genel olarak adı çıkmış bir marka ki dünya genelindede öyle ama aoc türkiyede yeni yeni duyulan bir marka gibi düşünün bu model zaten 2013 model bir monitör.

mesela ses sistemlerine örnek verirsek edifier marka ses sistemi var logitech ile kafa kafaya gidiyor ama türkiye'de yeni yeni duyuluyor ve ben çok memnunum :) edifier m3500 aldım ve bir önceki sistemim logitech di şuanda sadece edifier tavsiye ederim kat kat iyi logitech den logitech sadece bass konusunda iyi ama netlik konusunda sıfır.

örnek biraz uzun oldu ama olsun
  • Teşekkürler, bu göz yogunluğu bilgisayar başında çalışmak yüzünden karar veremiyorum bir türlü. Bu monitör de seçenekler arasında en iyisi gidip görmek sanırım.
  • Aynen oyle cunku aradaki farki oyle anlayabiliyorsunuz. :)) cok fark var emin ol .d

• arkadaşlar bu arada birşey soracağım bu modelin arkasında 4 adet vida bulunmakta yani duvara asmak için acaba bilginiz varmı nasıl bir aparat uyar ?
    duvara asmak için , güzel bir görüntü olur yav :D
  • quote:

arkadaşlar bu arada birşey soracağım bu modelin arkasında 4 adet vida bulunmakta yani duvara asmak için acaba bilginiz varmı nasıl bir aparat uyar ?
    duvara asmak için , güzel bir görüntü olur yav :D

Evet duvara asmak için 15:40 dan sonrasını izleyin

www.youtube.com/watch?hl=tr&gl=TR&client=mv-google&v=03uJTUpd_xs&nomobile=1

• diego26 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam :))
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.