Şimdi Ara

AOC i2367FM 23' Nasıldır? (Ayrıntılı konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem PC için hemde PS4 için tek bir monitör kullanmak istiyorum uzun araştırmalarım sonucunda bu monitörü bulabildim. Sizce iş görür mü? 5ms olayı çok etkiler mi daha önce kullanan varsa veya monitör hakkında yorumu olanları dinlemek isterim.

Çift HDMI ve zayıfta olsa hoporlörü olması benim için çok önemli.

AOC i2367FM 23" IPS 5ms D-Sub 2xHDMI Full HD Gümüş Led Monitör

Fiyat 600 lira civarı siteden siteye değişiyor.

İnceleme videosu yapmış bir arkadaşımız

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• PS 4 için bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. 5ms piksel tepki süresi oyunlarda sizi rahatsız edecek bir durum oluşturmayacaktır.
    Sizin için önemli olan input lag değeri. Bu monitör için class 1 olduğundan bu konuda da sorun çıkmayacaktır.
  • Urun guzel de satan yer bulamadim.

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-23-i2367fm-genis-ekran-led-ips-monitor.html

Vatan bilgisayarda ürün var arkadaşım
  • İki senedir kullanıyorum bu monitörü. Monitör parlak ekran ve görüntü kalitesi baya iyi. Fps türü oyunları pek oynamadığım için bu tür oyunlarda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınla ilgili yorum yapamam. Dahili hoparlörü var ama sadece var demek koymuşlar gibi. Yani fazla bir şey beklemeyin hoparlör performansından. Ben alırken hem parlak ekran hem de ips panel monitör aradığım için çok fazla seçeneğim yoktu. O yüzden aldım fakat memnunum monitörden.
  • Hocam size tavsiyem
    Philips 284e5qhad modelidir. Fiyatı uygun oyunlarda sıkıntı çıkarmaz görüntü kalitesi ips panel olduğu için güzeldir.
    Ps4 için büyük ekran daha avantajlıdır. Şahsen 27" olan modelini kullanıyorum.
  • Monitorun yeni versiyonu bu sanırım. I2481FXH
    Forumda bu monitoru kullanan varmı? gün içinde uzun süreli kullanımda göz yormaması için tavsiye edermisiniz? oyun vs performası pek önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trkocaer

Hocam size tavsiyem
    Philips 284e5qhad modelidir. Fiyatı uygun oyunlarda sıkıntı çıkarmaz görüntü kalitesi ips panel olduğu için güzeldir.

Tesekkur ederim hocam ama 27" bana çok fazla büyük geliyor. 24" bile büyük geliyor ama alışabilirim. Şu monitör hakkında ne düşünürsünüz?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vp247h-1ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html

• quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: trkocaer

Hocam size tavsiyem

Tesekkur ederim hocam ama 27" bana çok fazla büyük geliyor. 24" bile büyük geliyor ama alışabilirim. Şu monitör hakkında ne düşünürsünüz?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vp247h-1ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html

Hocam güzel ürün fakat TN panel kullanıyor.
    Size tavsiyem IPS tabanlı panel kullanan monitör almanız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.