Şimdi Ara

AOC U2879VF mi Samsung U28E590DS mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , bu iki 4K monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım kullanım alamı PS4 PRO ve film-dizi için olacak fiyat aralığım budur full hd tavsiyesi yapmayın lütfen. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler .

Samsung U28E590DS :http://www.hepsiburada.com/samsung-u28e590ds-28-1ms-2xhdmi-display-4k-ultra-hd-led-monitor-p-BD804517

AOC U2879VF :http://www.hepsiburada.com/aoc-u2879vf-28-1ms-analog-dvi-d-mhl-hdmi-display-4k-uhd-oyuncu-monitor-p-HBV0000040QYH

• up up up
  • AOC yi tavsiye ederim harika bir monitör.
  • ucanlaz kullanıcısına yanıt
    Kendiniz bu monitörü mü kullanıyorsunuz şu an? Yoksa marka bazında mı söylediniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam, ben de su anda senin butcen civarinda monitor ariyorum. Anladigim kadariyla response time 1 ms yazsa bile total input lag 80 ms civarinda bu monitorlerde. AOC de dusurmek icin bir secenek varmis ama dusurunce ani hareketlerde keskin noktalardan siyah cizgiler cikiyormus. Ayrica, monitoru amazon.de den alinca 1300 lira civarina geliyor. ASUS un MG28UQ modelinde total input lag 60ms civarlarinda ama o da 1900 lira civarlarina geliyor yani buradan alinca ayni fiyat gibi. Competitive oyun oynamiyorsan PS4 te bence hangi monitoru alacaginin cok onemi yok gibime geliyor benim. Renkler konusunda AOC daha mantikli bir secim gibime geliyor, Samsungda renk kaymalari oluyormus.
  • ereneren564 E kullanıcısına yanıt
    İnput lag değerleri ile ilgili bi bilgiyle karşılaşmadım bu monitörlerin ve renkler açısından herkes Samsung diyor aksine competitve oyunlar için değil sadece Pro da kullanacağım için çözünürlük renkler vs önemli benim için ve fiyat da aşağı yukarı bu seviyelerde . Amazon.de 'den alışveriş daha önce yapmadığım için o konuda biraz tecrübesizim süre gümrük vergisi kargo vs nasıl olur açıkcası bi tahminim yok siz bi monitör tercih ettiniz mi peki ?
  • Mr.PessimisT kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayin gormedim. Amazon.de de almanyanin vergisini cikarip gumruk vergisi koyuyor neredeyse ayni fiyata geliyor, kargo ucretsiz. Samsungda renk kaymalari oluyor. AOC de de ghosting diye bir sorun var, fps oyunlarda hizli aciyi degistirince bina koselerinden siyah cizgiler cikiyor. AOC ve Samsung da ayni TN Paneli varmis. Cok yuksek ihtimalle ASUS PB287Q alacagim gibi. Fiyat performans araliginda en mantikli secenek o gibi geldi bana.

Edit: Bu arada, PB287Q yu tercih etmemin ana sebebi pivot mount u olmasi. Cogunlukla kod yazmak icin kullanacagim cunku. Ayrica Philips in monitoru de fena durmuyor. Freesync yok bu 2 modelde ama bir suru arastirma yaptim ve AOC ve Samsungun monitorlerindeki total input lag i kesinlikle daha yuksek Asus ve Philipsinkinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereneren564 -- 15 Mayıs 2017; 22:54:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xbox one s ıcın samsung monıtoru alıp kullanmaktayyım. Menu gecıslerı ve oyun ıcerısındekı hızı ve goruntu kalıtesı oldukca benı tatmın ettı. Gonul rahatlıgıyla alabılırsınız.

• ereneren564 E kullanıcısına yanıt
    Samsung U28E590DS aldım ve kullanıyorum oldukça tatmin etti beni renkler özellikle çok güzel ve rahatsız edici hiçbir ghosting yaşamadım gayet memnunum şu anda aklınızda bulunsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.