Arkadaşlar ben 2 monitor araısnda kaldım.Ama gonlum Asusdan yanı.İncelığı olsun , markası olsun. Aoc:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/AOC-E2270SWN-21-5-in%C3%A7-D-Sub-LED-Monit%C3%B6r,103452,504960,1097431.html?langId=-14 Asus:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-VS228DE-21-5-in%C3%A7-D-SUB-Full-HD-LED-Monit%C3%B6r,103452,504960,1191087.html?langId=-14
Legendmen123L
kullanıcısına yanıt
İkisi de değil. AOC i2269vw.
Max 300 lıram var.Biraz buyuk olsun istiyorum.Maalesef butcemı asıyor o.
Legendmen123L
kullanıcısına yanıt
İkinci ele bakmanı tavsiye ederim o zaman. O paraya alacağın sıfır monitör işini görmez çünkü.
2.elden yana sansım hicbir zaman gulmedi.300 lırayı 2.ele kaptırmak istemıyorum.Yinede cok tesekkur ederim..
Legendmen123L
kullanıcısına yanıt
İmzamdaki Dolandırıcılığa Karşı Tedbir Tavsiyeleri konusunu okumanı tavsiye ederim. Gerektiği gibi hareket edersen dolandırılmazsın. Senin için birkaç model bakayım.
Bir de benim şu konununFPS oyunları için tavsiye ettiğim monitörler başlığı altında model ismi * * *'ın altında yapzıpta bütçene uygun diğer modellere de bakabilirsin ayrıca.
İmkânın elveriyorsa VX238H'yi, yoksa i2369v'yi al bence.
Ustam dediğim gibi kimseye guvencım kalmadı.Kim bilir ne için satıyor bilmıyorum.2.el de cok kazık yedim şahsen.Gerek yok 2.el e.Yinede tesekkur ederim.Hayırlı akşamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Legendmen123
Ustam dediğim gibi kimseye guvencım kalmadı.Kim bilir ne için satıyor bilmıyorum.2.el de cok kazık yedim şahsen.Gerek yok 2.el e.Yinede tesekkur ederim.Hayırlı akşamlar.
AOC 21.5" E2262Vw GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 345 TL
en düşük bunu al.
Yok sağol ustam.Param yok oğrencıyım.Biriktirdiğim para 1 haftaya kadar 300 lıra olacak.Maddi durumumuz kotu.O yüzden dusuklerınden bakıyorum.2 sinden hangisi iyi diye sormuştum.Tavsiye dememiştim.Neyse tesekkur ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Legendmen123
Yok sağol ustam.Param yok oğrencıyım.Biriktirdiğim para 1 haftaya kadar 300 lıra olacak.Maddi durumumuz kotu.O yüzden dusuklerınden bakıyorum.2 sinden hangisi iyi diye sormuştum.Tavsiye dememiştim.Neyse tesekkur ederim.
Aman aman monitör uzmanı değilim fakat Asus kontrast konusunda daha iyi gözüküyor.
Tepkime süreleri aynı. Özelliklere bakılınca Asus 1 adım önde gibi.
Cok sağolasın dostum.Bende oyle dusunuyordum.Bunu soruyordum ama tavsiye veriyorlardı.Tesekkur ederim!
bence AOC al hata bende kullanıyorum çok memnuum:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme