alabilersen tabiki wp.ama öteki 2 si arasında kalırsan charın 60+ olduu için pp
quote:
Orjinalden alıntı: BartuC
ama beyler şimdi arkadaş balck dragon amulet i önerdi ? ... DEX 10,HP Bonus 100,Glacier Resistance 50 veriyo ve pp den daha iyi gibi duruyor.. bunun fiyatı manes te ne kadardr ? .. çünkü en uygun u bu bence ...
PP bile ondan iyidir. 20 defans mı daha iyi 100 hp mi daha iyi sen bunu söyle bana bence 20 defans daha iyidir.
quote:
Orjinalden alıntı: rapstation
tek kelimeyle pp wp alana kadar görev kalyesi takar daha ii :P wp alana kadar pp +1 alırsın ;) hm dex çoğalır hmde defance ve hp
nasıl yani pp+1 ile hp çoğalır saçmalamayın...
asasımda pp+1 de kullandım wp de wp+1 ve sıralamam şöyle oldu wp+1 > wp !! pp ne mi oldu satıldı çünkü diğerlerinin yanında çöp
sıralama böyle wp - pp -aod sen karar ver artık
Wp Versen 2 Sini Alırsın Zaten
Açıkcası 70 LwL Asasım var 64 LwL den Beri PP le Dolanıom ßir WP Nasip Olmadı .. Wp Bir Roguenin Görebileceği En ii Kolyelerden ßiri Diyeßilirim .. Hem Def Hem Dex Hem Hp Veren Kaç Takı Var ??
quote:
Orjinalden alıntı: GlaVe
AoD(15 dex) yi dusunme bile AoD okcu itemidir hersey atak deildir asas icin Geriye PP veya WP kalıyor... WP>>>20 Defense 5 str,5 health,5 dex,100hp,150mp,30 fr 10 lr 10 gr... PP>>>20 Defense 5 str,10 dex,mp100,int10, Magic Poison Curse 10 ar resist
Bence WP 5 dex verse bile 5 health ve 100 hp azımsanacak gibi deil...Ayrıca Resistleri de Magelere karası ise yarar nitelikte... PP kullanırsan daha iyi atak daha dusuk hp ama daha iyi minor...100 mp 10 int bonus mananı epey arttırır.harika minor yaparım hp m inmez bile diosan pp kullan.Ama ben olsam WP kullanırdım...
roguelerde İNT BONUS İŞE YARAMAZ .
wp de kullandim pp de kullandim..hala 2 sine de sahibim..pk da wp exp de pp kullaniyorm..wp nin hp mp resistleri her$eyi cok guzel..sadece 5 dex bonusu olmasi atagi biraz du$uruyor ama yine de cok ii..wp obur charda kaldi ama pp nin fotosunu koyayim
Tabikide WP.
sağolun beyler oyuna girebilirsem pp alcam manes te pp satan pm atsın...
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
Orjinalden alıntı: GlaVe
AoD(15 dex) yi dusunme bile AoD okcu itemidir hersey atak deildir asas icin Geriye PP veya WP kalıyor... WP>>>20 Defense 5 str,5 health,5 dex,100hp,150mp,30 fr 10 lr 10 gr... PP>>>20 Defense 5 str,10 dex,mp100,int10, Magic Poison Curse 10 ar resist
Bence WP 5 dex verse bile 5 health ve 100 hp azımsanacak gibi deil...Ayrıca Resistleri de Magelere karası ise yarar nitelikte... PP kullanırsan daha iyi atak daha dusuk hp ama daha iyi minor...100 mp 10 int bonus mananı epey arttırır.harika minor yaparım hp m inmez bile diosan pp kullan.Ama ben olsam WP kullanırdım...
Wp daha çok mana verir. Int bonus asasa en ufak bir yarar bile sağlamaz asasa manayı health bonus verir.
İlk defa duyuyorum ama bilgilendirdigin icin saol
PP +1 al iyi olur.
bole soru soran bı adamın nasıl lvl 64 adamı var anlamadım defans verıo pp ıle wp aod ıle karsılastıramassın bıle 20 defans dıyıp gecme 40~50 damage oynar
forever pp+1 üstüne tanımam
WP!
wp iyidir tabi, bu arada bdn de fena item deildir. bence de 100hp 20ac'den iyidir ama bdn takınca minor yapılmıyo.
valla bence +1pp ama tercih meselesi
bence de prıest pendant al. daha iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme