Şimdi Ara

AÖF Çıkmış Sorular son 2 yıl hariç kaldırılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl tarih bölümüne başladım. Daha önce abim okuduğu için çıkmış soruların eskisi kadar olmasada önemini biliyordum. geçen yaz bu bölüme başlamadan tarih bölümünün açıldığı 2011-2012 öğretim yılından itibaren bütün sorularını indirip stoklamayı düşündüm. Fakat tembelliğimden kaldı. Şimdi vizeler yaklaştığı için AÖF çıkmış sorular sayfasına baktım, sadece 2012-2013 ve 2013-2014 yıllarının sorularını bırakmışlar diğerleri kaldırılmış. Bu konuyu açma nedenime gelince sizin bildiğiniz çıkmış soruların olduğu başka siteler mevcut mu? Ben yarım saattir google da arıyorum, yok, girdiğim siteler ya ücretli kitap şeklinde satmaya çalışıyor, yada AÖF nin aktif olmayan eski yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/ adresine yönlendiriyor. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cape Agulhas -- 15 Kasım 2014; 0:28:55 >

• mevcut çıkmış sorular yeterli 2012 öncesi sorular eski sisteme aitti yeni sistemde artık 2012 öncesi soruların bi önemi kalmadığı için kaldırıldı. kaldi ki çıkmış sorulardan 1-2 soru anca geliyor çokta bi önemi yok aslında
  • Yeni sisteme geçilse dahi, bazı dersler eski sistemle hala aynı, kitapları da aynı. Dolayısıyla sınav sorularını okumakta fayda vardı.

Ayrıca son sınıflar için yapılan tek ders sınavlarının soruları da yok. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traxxas -- 15 Kasım 2014; 20:59:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.