Ya benim bir arkadaşımda paso başvurusunda buluncakmış ama onun pasosunu teslim almaya ben gidebilirmiyim acaba
Şimdi internetten iett sitesine baktımda vize başvurusuna tıkladım.Vize başvuru formunun altında ''Tüm İndirimli Kartların 2012 yılı için Vize İşlemi tamamlanmıştır. Kartınızı OSM (Otomatik Satış Makinesi) ya da Akbil Dolum Bayileri'nde güncelledikten sonra İndirimli Tarife ile kullanmaya devam edebilirsiniz.''yazıyor.Şimdi ben bu kart dolum makinelerinden para yatırınca otomatikmen güncellenecek mi?
Hayır kart dolum bayiliğinde güncelleme yapılacak diyceksin ve karttan 5 lira otomatikman çekicek ve kullanmaya devam ediceksin
quote:
Orijinalden alıntı: ubturan
Hayır kart dolum bayiliğinde güncelleme yapılacak diyceksin ve karttan 5 lira otomatikman çekicek ve kullanmaya devam ediceksin
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ubturan
artık guncellemeler netten oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme