Şimdi Ara

AÖF TEKRAR UYARISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
21.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim de bir sorum var. şimdi geçen sene güz döneminde gno 2. nin üstünde idi ama bir tane dersten FF almıştım. o dersi bu geçen güz döneminde verdim BC aldım hatta ama GNO 1.98 e düştü ve TEKRAR diyordu açıköğretim bürosuna gittim neden böle oldu diye bahar döneminde belli olcak dediler. bahar dönemindeki derslerimi de verdim ve ortalamam 2.30 oldu ve başarılı diyor şimdi ben güz döneminde de geçmiş mi oldum anlamadım ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_1296

Eğer ki aldığınız derslerden harf notu olarak CC ve üzeri ise (yani CC, CB, BC, BB, BA, AB, AA) olan dersleri bir sonraki dönem tekrar etmezsiniz. Bu derslerden direk geçmiş sayılırsınız. (Tekrar yazsa bile.)

Ama CC nin altında ise (yani CD, DC, DD) ise bu dersler ancak genel not ortalaması 2,00 ve üzeri ise geçmiş sayılırsınız. Buna koşullu geçme denir. Bu koşul sağlanmazsa bu dersleri bir sonraki sene yeniden alırsınız.

FF hafr notuna sahip dersler herzaman kalır. Genel not ortalamanız 2,00 ve üzeri olsa bile bu dersler mutlaka kalır. Bu derslerde bir sonraki sene tekrar edililiyor.

AÖF TEKRAR UYARISI
    Bu durumda benimki noluyor peki? 4. sınıfın dersleriyle beraber kalanları görebilir miyim yoksa sıfırdan mı başlayacaz?

siz is ve sosyal güvenlik hukuku . borçlar hukuku ve bilgi ekonomisi derslerinden geçmissiniz diğer derslerden kalmıssınız yani seneye bahar döneminde kaldığınız 6 dersi alacaksınız 29 kredi yapıyor 45 krediye kadar yani 16 kredilik daha ders seçebilirsiniiz 4. sınıf derslerinden 3-4 ders daha seçebilirsiniz.

Peki bu tekrar dersleri 4.sınıfın 2.döneminde mi alacam yoksa 1de mi?

bu kaldığınız dersleri seneye bahar döneminde alacaksınız güz döneminde kaldığınız dersleri güz döneminde alacaksınız

evet geçtiniz.

• Kardeşim selam. Şöyle bir sorum var, cevaplarsan minnettar olurum. Sembolik mantık dersinden 2.ve 4. dönemde kaldım. Başka bir zayıfım yok. Genel not ortalamam her dönem 2.00 ın üstünde. Anladığım kadarıyla 6. dönem sadece sembolik mantık okuyacağım. Peki 5. dönem diğer dersleri normal olarak alabilecek miyim? Bir de sorumlu geçtiğim dersler de sembolik mantık yüzünden tekrar önüme çıkacak mı? Bir ders yüzünden galiba 1 sene uzadı, doğru mu? Cevap verebilirsen sevinirim. İyi akşamlar.
     AÖF TEKRAR UYARISI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konu biraz hort olacak ama kusura bakmayın, ben birşeyi anlamadım. 2 yıllık fotoğrafçılık okuyorum ilk senemi bitirdim. 4 Koşullu geçer dersim vede 2 FF dersim var. 1,95 ile tekrar aldım. Şimdi anlamadığım şu bu 6 adet dersi 2. yılımda diğer derslere ek olarakmı alıcam, yoksa bu geçemediğim dersleri vermek için fazladan bir yıl dahamı okuyucam. Yani 1.yıl , 1yıldan geçemediklerim , 2. yıl = toplam 3 yıl. Böylemi oluyor ?
  • 4 sınıfım bu dönem on ders aldım geçen seneden birinci ve ikinci döneme ait derslerim var bu dönem en düşük notum cc dönem ortalaması 2 üzeri genel 1.940 fakat tekrar yazıyor anlamadım gitti

• Bijor B kullanıcısına yanıt
    gno 2 nin altında olunca doğal olarak tekrar yazar. bahar döneminde alacağınız derslerniz var mı? önemli olan bahar dönemi sonunda hesaplanacak olan gno. orada 2.00 olması lazım.
  • Genel not Ortalaman 2 nin üzerinde ise sadece ff leri yine 1 yıl sonra aynı dönemde alacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 13 Şubat 2016; 1:40:11 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rendezvous -- 18 Ocak 2017; 9:40:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.