Şimdi Ara

AÖF Yardımcı Kaynaklar Hakkındaki Düşünceleriniz... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
42.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sekılde kıtap daha ıyı olmus, 80 sorudan 60soruya yakın cevapları ozetlerın ıcınde var, 20 soru ise özetlerın ıcınde olmayan aöf kıtabındakı degısık sorular.. dırek murat yayınlarına calısıyorum
  • İlk dönemde Murat Yayınlarının kitabına çalıştım 6 dersten 5'ini direk 1 taneside çalışmadığım ders Koşullu geçer notu ile DC

Bu dönemde öyle yapıyorum.
  • Kitabı bugün temin ettim bakalım çeko 1.sınıf öğrencisiyim ilk dönem 2 si koşullu 7 dersten de geçtim. Bu dönem iktisada giriş dersini aöf ün kitabından özet çıkararak çalıştım üstüne bundaki soruları çözücem umarım faydalı olur
  • Universitenin kendi kitaplarinda unite sonlarinda yer alan sorularda konularda anlatilmayan seylerin sorusu soruluyor
    yani 30 sayfa konu anlatimi var, oradan degil 3-4 sayfalik sira sende hopla ziplayi kurcalattiriyor.
    o yetmedi bari verdiginiz internet site adreslerinden sorun....yohannes

orn: Turkiyede BOR en fazla nerede cikar ?
    konulada yok, muhtemelen konu disi yazilarda, sira sizde vs.....

cevap
    eskişehir

ilginc bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 27 Nisan 2013; 10:47:38 >
  • http://www.hizlikitapci.com/ Murat yayınları konu anlatımlı soru bankası siteye bakıp inceleyebilirsiniz ben aldım ve çalışıyorum ünite başlarında önemli bilgiler özet geçilmiş
  • arkadaşlar murat aöf bu sene işletme dersleri için özetler çıkarmış bakırköyde var herkes alıyor ne dersiniz ? aöf kitaplarının özetleri her kitap için maksimum 10-12 sayfa bişey ?
  • konuya yazan bazı yeni üyeler,reklam yapmayı bırakın,burada yemezler,

geçen dönem aldım bu dönemde aldım muratın kitaplarını, lakin bu murat kadar öğrencisine saygısız bir kurum yoktur herhalde..yahu bir kitabı matbaaya girmeden önce hiçmi kontrol edilmez,tabi ki kitapları yazanda insan sonuçta hatalar olur ama o hataları maatbaya girmeden önce bir ekibe kontrol ettirirsin öyle verirsin baskıya bu ne ama ya..

bu senenin kamu yönetimi 700 sayfalık kitap,hatalarla dolu,soruların cevapları farklı,konu anlatımlarında da cümleler yarıda kesilmiş..bu ne kepazeliktir yahu geçen dönem 30 liraya sattığın kitabı bu dönem 35 liraya satmayı biliyorsun da matbaaya girmeden kitabın hatalarını düzelttiremiyorsun değil mi..

hayırlısıyla şu sınav geçsin ciddi olarak bu konuyla ilgilenecem yalnız

• AÖF kitaplarının sonundaki özetleri ve sıra sizde'leri oku , soruları çöz , garanti 5-6 soru yaparsınız. Kalanını da malum şekilde sallayın 50 puan garanti , sene başından beri harıl harıl çalışanları , soru çözdürecem diye dershanelerde hoca peşinde koşanları anlamıyorum. Hayır öyle zeki , akıllı bir adam da değilim ki diyeceğim "ben zekiyim çabuk anlıyorum, onlar bu yüzden çok çalışıyor"... Ciddi anlamda söylüyorum çok kasmayın arkadaşlar , dediğim gibi çalışın şu kalan 3 günde bitirirsiniz tüm dersleri. Bu dediğime sayısal dersler dahil değil bu arada , sözel derslerde geçerli.
  • Bence özet fiyasko aöf kitap sonu özetlerini oku daha iyi. Ayrıca her ünite için min. 60 70 soru nedir ya beynim uyuştu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

Universitenin kendi kitaplarinda unite sonlarinda yer alan sorularda konularda anlatilmayan seylerin sorusu soruluyor
    yani 30 sayfa konu anlatimi var, oradan degil 3-4 sayfalik sira sende hopla ziplayi kurcalattiriyor.
    o yetmedi bari verdiginiz internet site adreslerinden sorun....yohannes

orn: Turkiyede BOR en fazla nerede cikar ?
    konulada yok, muhtemelen konu disi yazilarda, sira sizde vs.....

cevap
    eskişehir

ilginc bir durum.

Kesinlikle size katılıyorum ilk sınavda 8.üniteden bile soru vardı GÜZ DÖNEMİNDE.Bunu ezber çalışmayanlar ancak anlayabilir.
  • murat yayınları iyidir, iyi, bende bi çok sınavtan murat yayınları sayesinde geçtim
  • Maliye Bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim 1. Dönemden altan ders yok geçtim bütün sadece aof'un kitaplarına çalıştım her kitabı 3er kez okudum desem yeridir ezber yapmadım :)

Ama birde murat yayınlarının kitabını alayım dedim soru bakımından bol ancak çok yanlış var kitapta bazen kendimden şüphe edip tekrar kitata sorunun cevabını arayışa giriyorum. :) Test çözmek için alınır ancak çalışma yapmayın zira kitaptan bu sınavda en fazla gözüme çarpan 2-3 soru geldi

Bir daha alacağımı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 15 Mayıs 2013; 0:54:42 >
  • açıköğretim de çıkmiş soruları www hizlikitapci.com sitesinden bulabilirsiniz.
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, kitaptan ayrı olarak belkiwww.sinavadogru.net 'i de denemek istersiniz. Her AÖF lünün tam ihtiyacını karşılıyor. Videoyu izleyerek site tam olarak nasıl çalışır öğrenebilirsiniz. Açıklamalı sorular ve ünite özetleri bulunuyor. Her yerden erişim. Pc, tablet, akıllı telefon..

Sadece alternatif, bilginiz olsun.

Sınavlarınızda başarılar.
    http://www.sinavadogru.net/blog/index.php/2013/10/03/aof-konu-ozeti-aciklamali-soru-sinava-dogru/

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende iktisat okuyorum da murat aldım notlarım iyi değil.Acaba siz nokta atışı mı var onu mu aldınız yoksa murat konu anlatımı mı çalıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanslymn

Kardeş bende iktisat okuyorum da murat aldım notlarım iyi değil.Acaba siz nokta atışı mı var onu mu aldınız yoksa murat konu anlatımı mı çalıştınız ?

Murat yayınlarının özetlerine çalışıp sorularına baktım o kadar. Gerisi mantıklı sallama çerçevesinde gelişti.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

bu yayınlara güvenmemek lazım, en iyisi aöfün verdiği kitaptan çalışmak.
    bende kitap almıştım ama o soru cevap kitabıyla uğraşmaktansa kitaba çalışmak daha mantıklı olacak sanırım

yardımcı yayınları hemen tu kaka etmemek lazım,

murat yayınlarını kullanıyorum ve faydasını görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_grk

Nacizane görüşüm arkadaşlar aöf kitaplarını okuyarak özet çıkarmaya çalışmayın bu çok gereksiz bi zaman kaybı diye düşünüyorum. sadece okuyun ve murat dersanesinin kalın olan kitabını alın ve testleri çözün ben bu şekilde bir yol izledim ortalamam 3.68 her gün oturup asla ders çalışmadım. bu kitapta her üniteden 50-100 arası soru sayısı var bu soru sayısı gayet yeterli diye düşünüyorum. 6 ders içeren bu kitap 672 sayfa sistemli çalışırsanız başarısız olma şansınız yok

evet bence murat ın kitapları 2 sayfa özet içeriyor işe yarar. Veya www.onlinesinavim.com kullanışlı bir alternatif

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.