Şimdi Ara

aöfde okuyan ygs basvurusunda hangi secenegi isaretleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben aof onlisans kontenjansiz bolumde okuyorum bu sene ygs basvurusunda bulunurken bir yuksekogretim programina kayitli degilim secenegini isaretledim basvurudan sonra icime bir kurt dustu internetten baktigimda kimi yerlestirildim secenegini soyluyor kimi yerlestirilmedim secenegini dogrusu hangisi olmaliydi yanlis secenegi isaretlediysem nasil degistirmeliyim degistiremezsem bir sorun olurmu lutfen fikri olan degil gercekten bilgi sahibi olan cevaplasin yillarimizi verdigimiz sinav ufak bir hatadan dolayi iptal olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu bilen birileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydcLk -- 2 Ocak 2014; 19:53:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydcLk

Yokmu bilen birileri

Bende 2 yıllık adalet bölümündeyim, emin olmak için aradım sordum seçeneklerden 6 yı işaretleyeceksiniz.

Bu arada kontenjanlı veya kontenjansız ne oluyor?
  • Kontenjanli o bolume belirtilen sayi kadar ogrenci alinmasi demek normal orgun ogretimdeki gibi kontenjansiz bolumlerde ise bir sinir yok isteyen herkes o bolumde okuyabilir. Seninki kontenjanlimi?

• Osym cagri merkezini aradim 23 dakika bekledikten sonra ayni durumu sordum verdikleri cevap bunu biz bilemeyiz siz bileceksiniz oldu saka gibiler. Sonuc itibariyle mantiken ilerledim osym ve mantik biraz uzak ama yapcak bisi yok bende 6. Secenegi isaretledim isallah puanimiz dusmez.

• quote:

Osym cagri merkezini aradim 23 dakika bekledikten sonra ayni durumu sordum verdikleri cevap bunu biz bilemeyiz siz bileceksiniz oldu saka gibiler. Sonuc itibariyle mantiken ilerledim osym ve mantik biraz uzak ama yapcak bisi yok bende 6. Secenegi isaretledim isallah puanimiz dusmez.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cofendi -- 3 Ocak 2014; 17:18:32 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cofendi -- 3 Ocak 2014; 17:18:42 >
  • quote:

Arkadaslar merhaba ben aof onlisans kontenjansiz bolumde okuyorum bu sene ygs basvurusunda bulunurken bir yuksekogretim programina kayitli degilim secenegini isaretledim basvurudan sonra icime bir kurt dustu internetten baktigimda kimi yerlestirildim secenegini soyluyor kimi yerlestirilmedim secenegini dogrusu hangisi olmaliydi yanlis secenegi isaretlediysem nasil degistirmeliyim degistiremezsem bir sorun olurmu lutfen fikri olan degil gercekten bilgi sahibi olan cevaplasin yillarimizi verdigimiz sinav ufak bir hatadan dolayi iptal olmasin.

bir yükseköğretim programına kayıtlıyım demen gerekirdi geçen sene ben de aynı durumdaydım başvuru merkezinde işlemi böyle yaptılar herhangi bi sorun da çıkmadı ösym kontenjansız programa kayıtlı olduğunu görüyormuş öyle demişlerdi ki okul puanım da düşmedi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melysve -- 3 Ocak 2014; 17:55:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.