arkadaslar bu kasadan almak istiyorum ama ses düzeyi konusunda tereddüdüm var. kullanan arkadaslar bilgilendirebilir mi acaba. benim kuzene aldık bu kasadan çok ses çıkıyo ama ses kasadan mı yoksa diger parcalardan mı geliyor bilmiyorum diğer parçalar amd 3700+ saphirre x800gto2...
birde bu kasa benim toplayacağım sistemi kaldırır mı.
intel e6300 asus p5b 250 gb seagate sataII 16 mb ncq 512 mb ddr II 667 yada 800mhz alt sınıf bir ekran kartı. (dx10 çkınca yenileyeceğim).
sessizlik konusunda imzamdaki asus ta-5a1 i tavsiye ederim kesinlikle
ramide 1gb yapsan çok iyi olur
12 mm Egzos fanı çok ses çıkarıyor. Ben o yüzden 9 cmlik ucuz fan taktım. Anakarttan işlemci fan hızını min. yaptım. Sessiz hale getirdim.
quote:
Orjinalden alıntı: shekerabi
12 mm Egzos fanı çok ses çıkarıyor. Ben o yüzden 9 cmlik ucuz fan taktım. Anakarttan işlemci fan hızını min. yaptım. Sessiz hale getirdim.
güzel bir çözüm,ben kasanın eksoz fanını söktüm ve yaklaşık 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum sadece yazın HDD ısındığı için ara sıra Pc kitleniyo.başka bir sorun çıkmadı. işlemcinin fanı ses çıkarmıyor.bütün sorun eksoz fanından.nasıl fan alırsan al, kasanın arkasındaki hava delikleri yüzünden meydana gelen hava sirkilasyonu yüzünden sürekli gürültü çıkacaktır.yapman gereken tek şey güzültüyü minimuma getirmek