Şimdi Ara

Aopen Nagas G6 oyuncu kasası video incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
26.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar size danışmam gereken bir konu var;

Kasa almayı düşünüyorum Aopen nagas g6 yımı tavsiye edersiniz yoksa AEROCOOL PGS SERIES VX-R 600W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASInımı alayım Yardımcı olursanız sevinirim.İlginiz için teşekkürler.
  • sağ olun video için
  • yapmayın bee egzos fan a 1 tane fan alın sizde ayrıca şuna arka fan diyin :D
    kasa fiyatına göre çok güzel biri demişki fan kontrolcü yok sanki bütün kasalarda var bi bunda yok
    tek kafama takılan psu acaba nasl :S
  • bu kasadan almayı düşünüyorum ama videoda yeterli bilgi sunulmamış ve psu su gri olarak görüntüyü bozduğu için askıya alabilirim.. sonuç olarak fena değil ama ısı değerlerini koysalardı harika olurdu ;)
  • Kasa gayet hoş kullanışlı bir kasa fakat PSU fanından biraz fazla ses geliyor...
  • egzos fan yok neyse de, psu max 406 w, psu da 6+2 pin çıkışı yok..İsmi oyuncu kasası valla alan oyuncunun ekran kartı elinde kalır

edit:bu arada şu anda kullandıgım kasa aopen.bunu da belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 9 Aralık 2010; 20:52:33 >
  • YUH YA..Kasanın içi doğru dürüst incelenmemiş vede içi ile ilgili doyurucu görüntü yok, bu nasıl inceleme ya..
  • Bu kasayı kullanıyorum.HD6850 ile beraber rahat kullanıyorum psuyu.sorun cıkarmıyor.2 yıla yakın oldu.Yanlız 2.5" yuvası oldugu soyleniyor ama yok.Ve toz filtrelrinde biriken tozu temizlemek cok uğrastırıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.