Şimdi Ara

Ap-302 Köprü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evde boşta duran airties ap-302 ile Samsung tv mi internete bağlamayı düşünüyorum fakat şöyle bir durum var,
    test için kendi makineme ethernet ile internet veremedim, ap benim modeme kablosuz olarak bağlanmıyor
    "bağlanıyor" yazısı sürekli sabit bir şekilde duruyor bu konu hakkında tecrübesi olan bir arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zodiex

Arkadaşlar merhaba,

evde boşta duran airties ap-302 ile Samsung tv mi internete bağlamayı düşünüyorum fakat şöyle bir durum var,
    test için kendi makineme ethernet ile internet veremedim, ap benim modeme kablosuz olarak bağlanmıyor
    "bağlanıyor" yazısı sürekli sabit bir şekilde duruyor bu konu hakkında tecrübesi olan bir arkadaş var mı?

geçenlerde başka bir konuda yine bir samsung tv nin kablosuz ağ sorunu konuşulmuştu ne otomatik nede manuel ip ile bağlanamamıştı arkadaş servisi arayınca desteklemiyor gibisinden sallama bir cevap verilmişti sanırım

şimdi anladığım kadarıyla siz ap yi modeme kablosuz bağlamak istiyorsunuz sanırım

• merhaba öncelikle
    köprü dedikleri bir model var onu uygulamaya calısıyorum, kablosuz interneti kabloluya ceviriyor ben suan daha kabloya dönemedim :) netgear routerıma login olamıyor sanırım herseyi yapıyorum ama atladıgım neresi olabilir yada desteklemiyor diye kestirip atıcam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba öncelikle
    köprü dedikleri bir model var onu uygulamaya calısıyorum, kablosuz interneti kabloluya ceviriyor ben suan daha kabloya dönemedim :) netgear routerıma login olamıyor sanırım herseyi yapıyorum ama atladıgım neresi olabilir yada desteklemiyor diye kestirip atıcam :)

yaptiklarin neler?

• köprü yü sectikten sonra netgear in şifresini gerekli yere yazıyorum, sonra gidip erişim noktasıydı sanırm ezbere yazıyorum suan ordan netgear i seciyorum bağlanılıyor diyor ve orda kalıyor bağlandı olmuyor

• quote:

köprü yü sectikten sonra netgear in şifresini gerekli yere yazıyorum, sonra gidip erişim noktasıydı sanırm ezbere yazıyorum suan ordan netgear i seciyorum bağlanılıyor diyor ve orda kalıyor bağlandı olmuyor

elinizdeki cihaza kaynak modem aralığında farkli bir ip verin

dhpc firewall ve nat kapalı olsun

elinizdeki ap nin varsayılan ag gecidi ve birinci dns yıne kaynak modem ip olsun

deneme yapin

• şuan evde degilim aksam tekrar deniyecem fakat bağlanıyor da kaldıgı için bunları hiç denemedim teşekkürler tekrar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı cihaz vardı, dün servise yolladım. lanet olsun, böyle aptal bi cihaz olamaz.
  • ya benim kinin ışıkları söndü gitti galiba öyle bıraktım sinirden :)
  • ya benim kinin ışıkları söndü gitti galiba öyle bıraktım sinirden :)
  • quote:

ya benim kinin ışıkları söndü gitti galiba öyle bıraktım sinirden :)

ışıklar gitti derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 6 Aralık 2013; 14:58:17 >
  • kardeş, çok sorgulamayın bence, cidden cihaz değil! Servise gönderdim, kargo ileti mesajı ve airties ileti mesajı yaklaşık 30 dakika arayla geldi. elime geçsin burda paylaşıcam, şaka mı gerçek mi diye :p yani olu mu bilmiyorum ama, ups teslim edildi diye bir mesaj yolladı, aynı dakikada airties incelendi diye mesaj attı, yarım saat sonra ap tekrar kargodaydı :D
    ne desem bilemedim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.