Şimdi Ara

AP Şampiyonların Yavaş Yavaş Yok Olduğu Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir konu açmak istemezdim,ama gerçekten Riot saçmalamaya başladı.Biz AP eşyalarını alana kadar karşıda ki AD Caster bir sihirçen çıkıyor,hasarımız neredeyse çöpe dönüyor.Zaten AP'miz,normal şampiyonlarda 850'nin üstünü geçemiyor.Birde eşyalarımız pahalı ne yapalım biz daha ya.Ölelim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bencede,üstelik ap şampiyonlar gayet dengeli iken itemlere zam yapmak nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 27 Kasım 2015; 19:20:34 >
  • Beni oyunda düşürebileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar...

Cok belliydi bu düşünceleri.. Örnek vermek gerekirse ---> euw perma ve 12 günce önce tr de yedigim 14 günlük ban

Foşik rito
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

Beni oyunda düşürebileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar...

Cok belliydi bu düşünceleri.. Örnek vermek gerekirse ---> euw perma ve 12 günce önce tr de yedigim 14 günlük ban

Foşik rito

Seni derken?

• challenger midim kardeşim meyin çharlarım lulu tf viktor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJimi

challenger midim kardeşim meyin çharlarım lulu tf viktor

Anladım.Yorumun için sağol.

• geçen sene adc lere yaptıklarını yapmasınlar ap herolara dua edinde

• Zhonya eskiden ne güzel 500 goldu şimdi 1100 Gold çıkana kadar zed beni 7423763 kere kesiyor bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

geçen sene adc lere yaptıklarını yapmasınlar ap herolara dua edinde

Ediyorum.İnşallah gelecek yamada ucuzlatırlar eşyaları.Yoksa tek çare benim için Jayce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Zhonya eskiden ne güzel 500 goldu şimdi 1100 Gold çıkana kadar zed beni 7423763 kere kesiyor bu nedir

Aynen.Bugün Brand oynuyorum.Kaç saat zhonya çıkamadım yahu.Farm yap Zed'i kes Farm yap derken.Kısır döngü gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

quote:

Zhonya eskiden ne güzel 500 goldu şimdi 1100 Gold çıkana kadar zed beni 7423763 kere kesiyor bu nedir

Aynen.Bugün Brand oynuyorum.Kaç saat zhonya çıkamadım yahu.Farm yap Zed'i kes Farm yap derken.Kısır döngü gibi.

Zhonyasız mı kesiyordun zedi Öyleyse bulunduğun ligten yukarıyı hakediyorsun veya brand op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 27 Kasım 2015; 20:00:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

quote:

Zhonyasız mı kesiyordun zedi Öyleyse bulunduğun ligten yukarıyı hakediyorsun veya brand op

Jungler sağolsun.Tüm koridorlar içinde bir ben sap gibi kalınca bayağı yardım etti bana.O olmasaydı pek kesebileceğimi zannetmiyorum.

• Bitirdiler zaten.
    S3 den beri nerf üstüne nerf.
    Adamlar hiç oynanmayan heroları oynamaya başladılar, onların da ırzına geçti riot.
  • Az önce dianayla teqledim herkesi

• Kassadini gösterin arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Kassadini gösterin arkadaşa.

Yavrum yok Kassadin bile şuan işe yaramıyor.Itemler pahalı olduğu sürece.Zhonya'nın 3500 olduğu Rabadon'un 3800 ile ebediyi solladığı bir vadide APCler yaşar mı kolay kolay.

• quote:

quote:

Yavrum yok Kassadin bile şuan işe yaramıyor.Itemler pahalı olduğu sürece.Zhonya'nın 3500 olduğu Rabadon'un 3800 ile ebediyi solladığı bir vadide APCler yaşar mı kolay kolay.

Yavrum farklı oyunları mı oynuyoruz? Yavrum fiyatların pahalı olması apclerin öldüğü sonucunu doğurmaz. Ve yavrum apcler iyi durumda.
  • quote:

quote:

quote:

Yavrum farklı oyunları mı oynuyoruz? Yavrum fiyatların pahalı olması apclerin öldüğü sonucunu doğurmaz. Ve yavrum apcler iyi durumda.

Yavrum Ad Caster'lar ucuz ucuz item alırken biz 3500 lik zhonya zorluyoruz.Onlar malmortiusla hasar yemezken biz lanetli maske mi alsam hiçlik mi alsam derken para yetiştiremiyoruz.Ve yavrum ölü değiller ama ölmelerine az kaldı.

• quote:

quote:

quote:

Rengar oynadığın için beynin sana şey yapıyor Ap bir şampiyon oynayasaydın anlardın ne demek istediğimizi.

• @PagRyze @Xerneo Sadece rengar oynadığımı falan mı sanıyorsunuz? Takımlarda vesaire orta koridor oynuyorum. Ap champları da biliyorum yani. Fiyatını önceden ucuzdu şu an dengeli durumda. Ad heroların eşyaları da değişti. Ad assasinler daha çok sıkıntı çekiyor hatta. Özetle op olan bir şeyler dengeye girdiği zaman itiraz etmeyi bırakın. Daha fazla tartışmanın anlamı da yok. Siz ölüyor diyorsunuz ben dengeye geliyor diyorum bu noktada anlaşamıyoruz.
    r
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.