Şimdi Ara

Apache ADSL USB Modem nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Downstream/Upstream Hızı 8 Mbps/1 Mbps (max)
    ATM Protokol(WAN mod desteği) ATM üzerinden PPP(RFC 2364) ve ethernet üzerinden PPP(RFC 2516)
    ATM Protokol(LAN mod desteği) ATM üzerinden Bridged/Routed Ethernet(RFC 1483) ve ATM üzerinden klasik IP(RFC 1577)
    Bridge Mod IEEE 802.1D otomatik tanımlamalı geçişken Bridging, 128 MAC adres öğrenebilme desteği, PPP oto bağlantı, timeout ve WAN oto bağlantısı, DNS Proxy, LAN, WAN, ADSL konfigürasyonu
    Arabirim USB 1.1 (max hız 12 Mbps)
    Apache' nin geniş band internet erişimi için güvenilir ve yüksek performans çözümü.
    Splitter dahil

fiyatı 130-140 milyon civarinda. bu ürünü almayı düşünüyorum nasıl bir üründür kulanan yada kulanmış olanlar yardımcı olursa sevinirim. Birde söylediğim fiyatlardan daha düşük miktarlara bulabilirmiyim ?

Teşekkürler

• Walla ben kullanıyorum bu modemi.. Hiç bir sorun yaşamadım.. Gayet kullanışlı ve fonksiyonel... Kolay gelsin..Ben 83 USD + KDV ye almıştım Yazıcıoğlundan..
  • Apache bende kullanıyorum hiç bir sorun şimdiye kadar çıkmadı.Yalnız bir sorum olacak modemin üzerinde 3 tane ışık var.Bunlardan en baştaki ready ışığı bu ışık sizde süreklimi yanıyor yoksa yanıp sönüyor mu?
  • ben zoom kullanıyorum...gayette memnunum...
  • Ben bu ürünü Routed Ethernet özeliğinden dolayı amlmayı düşünüyorum en azından biraz daha geleceğe dönük bir yatırım olur. üstelik fiyatıda zoomların fiyatı ile aynı. şimdi hem usb hemde ethernet ile bağlantıyı destekleyen bu ürün varken zoom almak biraz saçma geliyor bana ...
  • zoom la fiyatları nasıl aynı zoom modemın router sız modeli ile apache modem fiyatları aynı zoom x4 tu sanıyorum o apache den daha pahalı sen ne istiyorsan onu yap bende apache kullanıyorum ama bunun bi önemi yok sen kafana yatan neyse onu al kardes
  • Hocam ben ne demişim acaba msj mı yanlış algıladın sanırım. bir kez daha okursan anlaşacağız seninle :).
  • Bak şimdi ben de pek yorum yapmak istemiyorum ama zoomlarda (x4 modelini kastediyorum) hem ethernet hem de usb den bağlanma özelliği var.Ayrıca hem gateway hem de firewall özelliği de var(ki kullanmayacağına eminim).Sonuçta Gladdenin de dediği kafana yatanı al eninde sonunda aldığın aletle nete bağlancaksın...
  • RakGitarMen2 in bahsettiği özelliklerin tamamı Apache de de var.. Yani aynen kafana göre takıl... 5 yıl garantiyi hesaba katman menfaayin icabı bence... O da Apache de var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.