quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Şu imzanızı düzeltin şikayet ettim ceza alabilirsiniz. İmza değil resmen SS http://www.devid.info/ sitesine girerek driveri taratıp bulursa indirin. OK düzeltirim şimdi zaten her zaman imzama karışıyorlar oyun idmi rütbemi ve kdmi yazdiydim yine engellediler :S Sonucu bekliyorum imza en fazla 11 harf yazı olur resim değil.. Olmuş mu ?
quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Dediğim siteden driveri bulabildiniz mi ? Sadece usb port driverleri buldu yaptim reboot attim şimdi
quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Dediğim siteden driveri bulabildiniz mi ? Sadece usb port driverleri buldu yaptim reboot attim şimdi O değil galiba bunun driverleri bulunmayacak.
quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Dediğim siteden driveri bulabildiniz mi ? Sadece usb port driverleri buldu yaptim reboot attim şimdi O değil galiba bunun driverleri bulunmayacak. Heralde öyle olacak :D Burdan yeni bir kamera alırım olmadı da sinir oldm ya apache de sitesini kapatmış güncelleme fln mi yapior nedir
quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Dediğim siteden driveri bulabildiniz mi ? Sadece usb port driverleri buldu yaptim reboot attim şimdi O değil galiba bunun driverleri bulunmayacak. Heralde öyle olacak :D Burdan yeni bir kamera alırım olmadı da sinir oldm ya apache de sitesini kapatmış güncelleme fln mi yapior nedir Biraz beklemekte fayda var.
quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Dediğim siteden driveri bulabildiniz mi ? Sadece usb port driverleri buldu yaptim reboot attim şimdi O değil galiba bunun driverleri bulunmayacak. Heralde öyle olacak :D Burdan yeni bir kamera alırım olmadı da sinir oldm ya apache de sitesini kapatmış güncelleme fln mi yapior nedir Biraz beklemekte fayda var. aYNN öle .D Bekliyim zaten 5 yıl orada olacak :D
quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Senin için driver arşivime bakım Pm atarsın.. Ooo eyw :D Atarim kardeşim bu arada ben aslen bu formda deilim :D Ondan pek bilmiyorum forum kurallarini
quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Senin için driver arşivime bakım Pm atarsın.. Ooo eyw :D Atarim kardeşim bu arada ben aslen bu formda deilim :D Ondan pek bilmiyorum forum kurallarini Tamam.
quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Senin için driver arşivime bakım Pm atarsın.. Ooo eyw :D Atarim kardeşim bu arada ben aslen bu formda deilim :D Ondan pek bilmiyorum forum kurallarini Tamam. Bulamadın mı driveri ?
quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF quote:Orijinalden alıntı: erdemcolak01 quote:Orijinalden alıntı: Yunus MF Senin için driver arşivime bakım Pm atarsın.. Ooo eyw :D Atarim kardeşim bu arada ben aslen bu formda deilim :D Ondan pek bilmiyorum forum kurallarini Tamam. Bulamadın mı driveri ? Pm'e cevap vermezsen bende sorununla ilgilenmem