Şimdi Ara

Apartman Dubleksinde Ev Sineması Komşuları Rahatsız Eder mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çatı katı dubleksi bilmem ama ben şöyle söyleyeyim...
    1000-1500w sub wooferınız var ise köşelere koymadıkça ve sesi çok açmadıkça gitmesini engellersiniz (ki apartman malzeme kalitesi yalıtımı da iyi olacak) .. hele köşeye bakıyorsa 3-4 kat aşağı da gider...

bana hiç şikayet gelmedi 2 senedir ta ki subwooferın yerini değiştirdim koltuğun yanına yerleştirdim, (cube 1) 3 sürücüsü var biliyorsunuz, biri karşıya ekrana sağ sürücü koltuğa sol sürücü de duvar köşesine bakıyordu, haliyle bütün sesler köşelerden aşağılara gitmiş , 3 kat aşağıdaki komşu geldi bu ses ne diye...

şimdi subın yerini köşeden uzaklaştırdım başka yere koydum,aynı ses seviyesinde gücünde dinliyorum, her hangi bi şikayet henüz yok...

bu bahsettiğiniz spl programı etkili mi bi ölçeyeyim bende aşağı komşuya inip .. :)
  • Merhaba,

Bendeki sub da güçlü sayılır. 12” 700RMS 1045W peak XTZ Sub 12 Edge. Zaten tizleri ufak bir yalıtımla cozeriz de korkum basslar :)

Köşe de biliyorsunuz sub in etkisini arttırıyor. Koseye koymazsak biraz emekleme yapmak gerekecek. Sonra da saçma sapan bir yer en iyi sesi verecek. Evde de Hanim kaldır at su çamaşır makinesi odanın ortasında ne yapıyor diyecek 😂😂😂

Siz de SPL ile bir baki kaçta dinliyorsunuz. Ya da AVR de -? kaçı gösteriyor ses seviyesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuMu

Merhaba,

Bendeki sub da güçlü sayılır. 12” 700RMS 1045W peak XTZ Sub 12 Edge. Zaten tizleri ufak bir yalıtımla cozeriz de korkum basslar :)

Köşe de biliyorsunuz sub in etkisini arttırıyor. Koseye koymazsak biraz emekleme yapmak gerekecek. Sonra da saçma sapan bir yer en iyi sesi verecek. Evde de Hanim kaldır at su çamaşır makinesi odanın ortasında ne yapıyor diyecek 😂😂😂

Siz de SPL ile bir baki kaçta dinliyorsunuz. Ya da AVR de -? kaçı gösteriyor ses seviyesi?
    Vay be ilk defa xtz kullanan birini gördüm. Trden mi aldınız nasıl getirdiniz hocam? Süper yorumlar var xtz için.

• Onu hiç sormayın Hocam 2 ay uğraştım onu alabilmek için. İki ülke gezdi sub, ben şimdi Moskova da yaşıyorum ama kısmetse yakında vatana döneceğiz. Sub in da 3. ülkesi olacak :)

Ben de yorumlara göre aldım. Cambridge audio vardı aslında boyutuna göre baya temiz ses veriyor. Ama biraz büyütelim dedim. BK baktım İngiltere’den. Svs pb 2000. Bir de XTZ. XTZ hepsinden daha kullanışlı. Dolu ayar var. Görüntüsü ve kalitesi de hepsinden iyi. Bir de hoparlörlere uysun diye beyaz almak istedim. XTZ de 3 renk secenegi var.

Üstüne bir de promosyona denk geldim. Aynı paraya yeni modelini gönderdiler. Egde versiyonu. Kasası aynı ama amfisi daha güçlü. Şimdilik memnunum. Daha iyisi sizin olsun inŞaAllah.

Ama iste sıkıntı orada başlıyor. Türkiye’ye dönünce komşuları rahatsız etmeden hakkını verebilecekmiyiz bakalım :/

• quote:

Orijinalden alıntı: doubtful1

çatı katı dubleksi bilmem ama ben şöyle söyleyeyim...
    1000-1500w sub wooferınız var ise köşelere koymadıkça ve sesi çok açmadıkça gitmesini engellersiniz (ki apartman malzeme kalitesi yalıtımı da iyi olacak) .. hele köşeye bakıyorsa 3-4 kat aşağı da gider...

bana hiç şikayet gelmedi 2 senedir ta ki subwooferın yerini değiştirdim koltuğun yanına yerleştirdim, (cube 1) 3 sürücüsü var biliyorsunuz, biri karşıya ekrana sağ sürücü koltuğa sol sürücü de duvar köşesine bakıyordu, haliyle bütün sesler köşelerden aşağılara gitmiş , 3 kat aşağıdaki komşu geldi bu ses ne diye...

şimdi subın yerini köşeden uzaklaştırdım başka yere koydum,aynı ses seviyesinde gücünde dinliyorum, her hangi bi şikayet henüz yok...

bu bahsettiğiniz spl programı etkili mi bi ölçeyeyim bende aşağı komşuya inip .. :)
    Merhaba,

Hiç SPL ile deneme şansınız oldu mu? Özellikle basslarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: JuMu

Merhaba,

Hiç SPL ile deneme şansınız oldu mu? Özellikle basslarda?

Alıntıları Göster
    Henüz bakamadım , iyi hatırlattınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.