Şimdi Ara

Apartman Kapısı Otomatiği Hakkında Yardım... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
129.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

#akilliev #smarthome #googleasistant #googlehome #alexa #homeasistant #doorlock #smartlock #smartcamera #sesliasistan #akillikilit #akıllıkilit #lock #outdoor #sirri #homepod #tuya #swichbot #smartthink #smarthome #smarthometechnology #smarthomegadgets #gpstracker #voicecontrol #easylock

♬ Feeling Good - Michael Bublé
     Apartman Kapısı Otomatiği Hakkında Yardım...Serhan Sukuroglutiktok
    #akilliev #smarthome #googleasistant #googlehome #alexa #homeasistant #doorlock #smartlock #smartcamera #sesliasistan #akillikilit #akıllıkilit #lock #outdoor #sirri #homepod #tuya #swichbot #smartthink #smarthome #smarthometechnology #smarthomegadgets #gpstracker #voicecontrol #easylock
    https://www.tiktok.com/@seranyayinda/video/7331776899498134789?is_from_webapp=1&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • serhat063455 S kullanıcısına yanıt

selamlar

bende de aynı sorun var ?Bazen açıyor bazen çok haff tırr sesi gelip açmıyor,kendimize doğru çekmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyuts S kullanıcısına yanıt

selamlar aynı sorun bende var, kilit yeni ama 20 kerede bir dediğiz oluyor gibi bazen kapı çok hızlı yada yavaş kapanınca da oluyor?

• jr1907 J kullanıcısına yanıt

selamlar bizde bazen açmama sorunu var tırr sesi geliyor ama açmıyor sonra yine açmaya başlıyor?

• teypmontaj T kullanıcısına yanıt

15 volt yerine 24 volt takarsak kapı kilidi bobinleri yanmaz mı hocam ?

• ksarkar K kullanıcısına yanıt

bende de bu problem var.

• Arkadaşlar merhaba,

Şu şekilde bir ürün kullanıyoruz. Elektrik çok az cızırtı gibi geliyor ve kilit otomatı açılmıyor. Israrla düğmeye basınca bir şekilde açılıyor.

Işıkların yanma durumu normal mi?

Apartman Kapısı Otomatiği Hakkında Yardım...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.