Apex ilk çıktığından beri konsolda oynuyordum. Geçen sene fps oyunlarını bıraktım. Öncelikle şunu söyleyeyim apexte klavye mouse desteği normal şartlarda yok.(güncelleme ile de hala gelmedi diye biliyorum) Konsollarda Strike Pack diye bir cihaz vardır. Cronus Zen diye de bulabilirsin. Türkiye'de de yaygın olmaya başladı, Avrupa'da çok yaygın. Bu aleti gamepadinle ayarladığın zaman apex için örnek vereyim; -Hızlı armor swap , auto recoil, kolay movement gibi şeyler yapılabiliyor. Cihazı önce Pc'ye bağlayıp yazılımlar ile sens aarına göre özelleştirebiliyorsun. Örneğin Flatline nerf yediyse onu yeni yazılımla 0 geri tepme ayarlanıyor. Güncelliyorlar yani. Pc'de hilecilerden bıktıysan konsolda da cronuscülerden bıkabilirsin. Horizon movementçıların , predlerin çoğu strike pack zaten. -Apex'e klavye mouseu ya strike pack ile ya da Xim Apex diye bir cihaz var, o cihazlar sayesinde bağlayıp oynayabiliyorlar. Genelde klavye mousecular Xim Apex ile oynar. Bu aparat da seni hala gamepadle oynadığını varsaydığı için yine konsol lobisinde oluyorsun. Yani konsoldayken karşına çıkması muhtemel. -Apex'e 120 fps gelmesi ile pc lobilerine girenler artık çok fps sorunu yaşamıyor. Fakat 120 üstü fps itiyorsan konsol bunu sağlamaz. -İyi bir controller oyuncusu karşısına klavye mouse kullanan gelmesini ister, çünkü controller aim asist > k&m. Fakat hızlı armor çekme gibi konularda elbette klavye mouse daha avantajlıdır. -Takım arkadaşın pc ile bağlanmıyorsa konsolda oynuyorken pc lobisine giremezsin. Fakat team deathmatch gibi önemsiz şeylerde karşına çıkabiliyor. -Gamepadle fps oyunlarına başlamak çok kolay değildir, daha önce eline almadıysan hele. Zamanla da olmayacak şey değil sonuçta herkes sıfırdan öğrendi. SAbır işi tamamen. |
Bildirim