Şimdi Ara

APKTOOL ile APK Düzenlemek ve APK TEMA Yapımı by Orochi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
6
Favori
52.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rissiqua

Çok teşekkür ettim başka bir yolla hallettim ve hatta google play deki bütün uygulamaları düzenliyorum imzalı telif hakkı filan olsada hiç önemi yok tekrar çok teşekkür ederim.

Duzenledikleronde koruma yokmus olsa calısmaz
    Uygulamalar :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istediğiniz programı getirin düzenlerim değişik bir yol buldum. herneyse birşey daha sorsam
    uygulamayı duzenleyip yuıkledıkten sonra icon un menu de gorunmemesı ıcın ne yapmalıyım? arka planda calısacak sadece cozumu varmıdır

<action android:name="android.intent.action.MAIN" />
    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />

satırlarını sılıyorum uygulama yuklenıyor hatta menu de ıcon da cıkmıyor, tek sorun uygulama bu sefer calısmıyor. calıstırmak ımkansız dıyor nasıl cozebılırım? yukledıgımde menu de ıcon olmayacak arka planda calısacak?
  • quote:

istediğiniz programı getirin düzenlerim değişik bir yol buldum. herneyse birşey daha sorsam
    uygulamayı duzenleyip yuıkledıkten sonra icon un menu de gorunmemesı ıcın ne yapmalıyım? arka planda calısacak sadece cozumu varmıdır

<action android:name="android.intent.action.MAIN" />
    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />

satırlarını sılıyorum uygulama yuklenıyor hatta menu de ıcon da cıkmıyor, tek sorun uygulama bu sefer calısmıyor. calıstırmak ımkansız dıyor nasıl cozebılırım? yukledıgımde menu de ıcon olmayacak arka planda calısacak?

Launcher kaldır sadece ben sana bunu söyledim uygulamada koruma varsa düzenledikten sonra çalışmaz
    Cok iddaakoysam power amp programına extra dil.ekle ;-)

• şu uygulama bitsin ona bakacağım :D launcher kaldırıyorum yıne aynı sorun var. ama o haric diğer herşeyini değiştirdim. başka bir yolu yokmu bildiğiniz? ek bir kod koysam?
  • quote:

şu uygulama bitsin ona bakacağım :D launcher kaldırıyorum yıne aynı sorun var. ama o haric diğer herşeyini değiştirdim. başka bir yolu yokmu bildiğiniz? ek bir kod koysam?

O kod olmazsa launcherda gözükmek baska yol yok

• Peki onu yaptığımda simge gelmiyor ama çalışmıyor, varsayalım koruma var diye öyle söylüyorsun. Bu korumayı kaldırma şansımız yokmu veya bu koruma yı sağlayan dosya hangisi? Android manifest mi? Ne sağlıyor bu korumayı?

• quote:

Peki onu yaptığımda simge gelmiyor ama çalışmıyor, varsayalım koruma var diye öyle söylüyorsun. Bu korumayı kaldırma şansımız yokmu veya bu koruma yı sağlayan dosya hangisi? Android manifest mi? Ne sağlıyor bu korumayı?

Apk Açtığında Smali klasörü var görürsün korumayı oradaki kodlar sağlıyor onuda öyle kaldıramazsın Smali kodlarını önce java çevirmen lazım çevirsen de apk bi yerde patlak verir bu dediğim düzenlemyide Eclipse veya Diğer Adı Android Developer Tools İle yaparsın
    apk tool ile yapıcakların bi yere kadardır Kusura Bakma ama Bi kaç Apk da string editlemeyle Yazılım Yazmış Olmuyorsun

• Heralde yazılım yazmıs olmuyoruz sadece şu icon gizlemeyi halletmem lazım onu yapmak için ne yapmak gerekiyorsa yaparım demek istiyorum
  • quote:

Heralde yazılım yazmıs olmuyoruz sadece şu icon gizlemeyi halletmem lazım onu yapmak için ne yapmak gerekiyorsa yaparım demek istiyorum

O kod kalkacak ama kaldırınca uygulama hata veriyor yapılacak bi şey yok

• araştırdım, uygulama hata veriyor çünkü launcher ve maın zaten uygulamayı calıstıran kodlarmıs. yanı icon gizlemek için başka bir yol gerek.
  • quote:

araştırdım, uygulama hata veriyor çünkü launcher ve maın zaten uygulamayı calıstıran kodlarmıs. yanı icon gizlemek için başka bir yol gerek.

Baska yolu yok sen o duzenlediğin uygulamanın orj bana at bakayım neymiş

• yok onu atamam sımdı. Power amp dı dımı turkce yap dedıgın. dıl eklemek degıl de dıger dıllerın yazı satırlarını turkceye cevırdınmı? bana at bı yapıp gonderım. veya deneyeyım
  • quote:

yok onu atamam sımdı. Power amp dı dımı turkce yap dedıgın. dıl eklemek degıl de dıger dıllerın yazı satırlarını turkceye cevırdınmı? bana at bı yapıp gonderım. veya deneyeyım

Sen bilirsin
    Bos ver power amp düzenlenemez apk kurulur ama calismaz defalarca denedim
    Sen takıl kafana göre :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 20 Kasım 2013; 10:25:16 >
  • arkadaşım anlattığın yöntem ile nihayetinde yapamadığım daha doğrusu diğer formlarda yarım yamalak anlatıldığı için yapamadığım şeyi gayet güzel anlattığın için yaptım teşekkür ederim . benim elimde go locker teması var türkçe yaptım yanlız simge üzerindeki Phone yi telefon olarak değiştirmek istiyorum ama resim olarak kayıt yok xml lerin hepsinin içine baktım ama yapamadım dosyayı sana dönderiyorum bir zahmet bakıp bana acıklama yapar mısın şimdiden çok teşekkür ederim
  • http://www.dosya.tc/server22/ooQnYo/signedCarnival.zip.html apk nin uzantısını zip yaptım yoksa kabul etmiyordu dosya paylaşma
  • Manifest dosyasında sadece package ismini değiştirdiğimde uygulama kuruluyor fakat açılmıyor, durdu diyor. Nedeni nedir_?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadikdalma

arkadaşım anlattığın yöntem ile nihayetinde yapamadığım daha doğrusu diğer formlarda yarım yamalak anlatıldığı için yapamadığım şeyi gayet güzel anlattığın için yaptım teşekkür ederim . benim elimde go locker teması var türkçe yaptım yanlız simge üzerindeki Phone yi telefon olarak değiştirmek istiyorum ama resim olarak kayıt yok xml lerin hepsinin içine baktım ama yapamadım dosyayı sana dönderiyorum bir zahmet bakıp bana acıklama yapar mısın şimdiden çok teşekkür ederim

temanın içinde metinlerde geçmiyorsa go lockerim kendisinden alıyordur o bölümü

quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Manifest dosyasında sadece package ismini değiştirdiğimde uygulama kuruluyor fakat açılmıyor, durdu diyor. Nedeni nedir_?

manifest.xml den paket adı değiştirerek uygulamanın paketi değişmez Baksmali ile Classes.dex dosyasını Decomp Edip Tüm Smalilerin içinde Geçen Paket ismini Yeni Paket ismli İle değiştirmen Gerekir manifestten paketi değiştirince senin yazdığın yolda Dex dosyası olmayacağından uygulama çalışmaz...

• .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam Classes.dex dosyasını açmak için smali'ye "java -jar baksmali-1.3.3.jar -o classout/ classes.dex" yazdığımda "java iç ya da dış komut çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor." hatası veriyor?

Edit: Sanırım android sdk gerekiyormuş :) Teşekkür ederim tekrardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 24 Mart 2014; 17:23:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda apktool icin yeni anlatimim var birde buraya bak apktool yeni surumu var kendi kullandigim
    http://forum.pittech.net/index.php?topic=20584.0

• abi xperiaların hava durumu widgetı var ama sadece xperia home launcher ile çalışıyor. home launcher olmadan çalıştırmanın bir yolu var mı? apk düzenleme ile birşeyler yapılabilir mi?
    iyi günler saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi join_23 -- 28 Mart 2014; 9:37:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.