Şimdi Ara

Apo ders kitaplarına girdi ...!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

Niye Şoke oluyorlarmış ki anlamadım gençler kulaktan dolma bilgiler öğreneceğine gerçekleri okuyup öğrensinler bence doğru bir hareket dostu düşmanı öğrenmiş olurlar

"İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük kitabı"yla teröristlerin alakası ne?

Orası bana da ilginç geldi.Bildiğin sosyal dersi olmuş.Kitabın adında saçmalık var.
  • YAHU ÖĞRENSİN İŞTE ÇOCUKLAR NE VAR BUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?

sanki APO itini öven şeyler yazılmış. 1999 da yakalandı yazmışlar. ne var bunda NE VARRRRRRRRRRRRRR??
  • lise 1 tarih kitabında cod 4 den resim bile var.Diger sayfalara bakıyorum simsden resimler var mı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 9 Eylül 2008; 17:11:27 >
  • Valla amma abarttınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

lise 1 tarih kitabında cod 4 den resim bile var.Diger sayfalara bakıyorum simsden resimler var mı diye

• Şu anda kitaba baktım ve içerik olarak var gerçekten , derste hocalar atlar herhalde .
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Ders kitaplarıda ona girsin.

• KAHRAMANLAR DİYEDE BAŞLIK ATSALARMIŞ BARİ
  • ne varki ya ya. Patrona Halil İsyanı vb. bunlar zaten geçiyor. lise 4 öğrencisiyim yakın tarihle ilgili pek bi mok bilmiyorum çünkü kimse anlatmıyor.

Adnan Menderes ne yaptı neden asıldı bilmiyorum burada sorsam yöneticiler konuyu kapatır.

ÖZAL ne yaptı ne etti pek bilmiyorum vs. vs..

kim ne derse desin ii olmuş. çook eskileri bırakıpta düne bakalım. dünden dahah iyi ders çıkarırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

ne varki ya ya. Patrona Halil İsyanı vb. bunlar zaten geçiyor. lise 4 öğrencisiyim yakın tarihle ilgili pek bi mok bilmiyorum çünkü kimse anlatmıyor.

Adnan Menderes ne yaptı neden asıldı bilmiyorum burada sorsam yöneticiler konuyu kapatır.

kim ne derse desin ii olmuş. çook eskileri bırakıpta düne bakalım. dünden dahah iyi ders çıkarırız

Yakın tarihi anlatıpta gençlerin kafasını daha fazla karıştırmaya lüzum yok bugün Almanya nazi dönemini okutmaz mesela gereksiz çok saçma ödül gibi kahramanlık gibi birşey olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 9 Eylül 2008; 17:54:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

ne varki ya ya. Patrona Halil İsyanı vb. bunlar zaten geçiyor. lise 4 öğrencisiyim yakın tarihle ilgili pek bi mok bilmiyorum çünkü kimse anlatmıyor.

yakın tarihi anlatıpta gençlerin kafasını daha fazla karıştırmaya lüzum yok bugün Almanya yakın nazi tarihini okutmaz mesela gereksiz çok saçma ödül gibi kahramanlık gibi birşey olmuş

ilk defa eggy'e katılıyorum.Zaten ülke'yi bölünmüş bir halde ilköğretimde de anlatılırsa ayrıca Öğretmen'in görüşü de önemli.

• apo yu asıp resmini koysalar bi sorun olmaz bence
  • quote:

quote:

Yakın tarihi anlatıpta gençlerin kafasını daha fazla karıştırmaya lüzum yok bugün Almanya nazi dönemini okutmaz mesela gereksiz çok saçma ödül gibi kahramanlık gibi birşey olmuş

neden karışıklık olsun ki. ne ne yaptıysa direkt olarak anlatılsın zaten olan olmuştur. hiç değilse genel kültür artar

• quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

quote:

Vay be ne hallere düştük

Düşeriz tabi...Yönetenler belli.

Büyük Atatürk sen boşuna mı çalıştın bunlara değmezmiş.

bak saçma sapan konuşmayın.bizi osmanlı devletini ingilizler fransızlar böldü o zaman bunları tarihe yazmayalım öylemi kafanız bu kadar çalışıyo.tek derdiniz ak parti.kabız olsanız ak parti yaptı diyosunuz

biraz çalıştır kafayı.

• quote:

quote:

quote:

neden karışıklık olsun ki. ne ne yaptıysa direkt olarak anlatılsın zaten olan olmuştur. hiç değilse genel kültür artar

sence çocuklar o yaşta neyin ne olduğunu kavrayabilirlermi ailelerin rolü yokmudur öğretmenin rolü yokmudur ben bu yaşımda yaşadığımız çoğu şeye kafamda cevap bulamazken çocukların kafasında bir superman oluşturmaya gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

quote:

quote:

Niye Şoke oluyorlarmış ki anlamadım gençler kulaktan dolma bilgiler öğreneceğine gerçekleri okuyup öğrensinler bence doğru bir hareket dostu düşmanı öğrenmiş olurlar

Orası bana da ilginç geldi.Bildiğin sosyal dersi olmuş.Kitabın adında saçmalık var.

İnkılap tarihi 1923 sonrasını içerse neyse de(Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşundan bu yana tarih)...Fakat konu o değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 9 Eylül 2008; 19:27:25 >

• bence milli güvenlik dersinde falan olmalıydı inkılap tarihi cumhuriyetin kuruluş dönemine yakın olayları içerir bu yüzden yanlış ama korkunç bir hata değil.
  • quote:

quote:

Nasıl alakası ne bu kitap cumhuriyet dönemi sonrası Türkiye'deki önemli olayları anlatır ki pkk sorunu ne kadar acı olsada Türkiye'nin en büyük sorunudur.Kitapta böyle bir örgütün liderinin yakalanması başarısından bahsedilmesi niye sizi bu kadar rahatsız etti anlamadım.

Ancak derseniz ki niye milli güvenlik kitabında değilde inkılap tarihi kitabında var onu bilemem meb e sormak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

1940 öncesindeki İngilizler İtalyanlar Fransızlardan bahsediliyor da ondan neden bahsedilemiyor? Tarih kitabının en son sayfası illa 1930-1940'lar mı olmak zorunda? Atatürk dönemi mi olmak zorunda? Atatürk olmadan bir şey yapamıyor musunuz kendi başınıza?

1940'tan sonrası tarih kitaplarında pek geçmez. İşte bu, bu haberi yazan adamdaki gibi geri kafalılıktan kaynaklanıyor. Yakın tarih dediğimiz şey artık uzak, bundan sonra yakın tarih de anlatılmalı.

kesinlikle katılıyorum.bu büyük bir eksiklik.fakat yazılmıyor çünkü yazılamıyor.
    artık eskisi gibi meydan savaşları değil,derin güçler savaşıyor.
    kitaplara yazılsa dahi gerçeği yansıtacağını hiç sanmıyorum.
    bidefa apo ve pkk nın kökeni ney.ergenekon.bu kanıtlanmış bir gerçek.
    bunun derinlerine inip yazmayı kimse cesaret edemez.
    anca iki kelimeye hapsederler aynı bu apo örneğindeki gibi.

"bebek katili ele başı yakalandı ve cezalandırıldı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şehbal -- 12 Eylül 2008; 1:32:54 >

• Allah bizim selçuk hoca görürse yırtar onu

pkk ya da biz veriyoz gazı ver coşkuyu ver coşkuyu cesaretlendiriyoruz adamların liderlerinin abd yardımıyla yakalanmasını (yanlış bilmiyorsam) önemli birşey olarak ders kitaplarına geçirerek çok güzel yüceltmişler adamı bravoooo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.