Şimdi Ara

Apocalypse Now Final Cut Altyazı Bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetmen Francis Ford Coppola'nın konuşmasına göre filmin en iyi versiyonu Final Cut'mış. Tabi Blu-Ray satışları için de söylemiş olabilir, bilemiyorum. Yine de en iyi görüntü veren ve son restorasyonlu sürüm bu olduğu için bu sürümü izlemekte ısrarlıyım. Filmi bir türlü izleyemedim çünkü önceden de altyazı sorunları yaşıyordum. Bu Final Cut sürümünün altyazısını nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 19 Eylül 2019; 2:6:20 >

• Final Cut bu sene çıktı, Kubrick 1999'da öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Final Cut bu sene çıktı, Kubrick 1999'da öldü.
    Yönetmen Stanley Kubrick değildi ki, kafam karışmış. Düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 19 Eylül 2019; 2:7:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Çok teşekkürler, bir türlü bulamamıştım.

• Hocam sanırım bu mesajdan sonra filmi izlemeyi denememişsiniz ya da yazmamışsınız ama okuyacaklar için söyleyeyim o alt yazının başı düzgün görünse de gerisi google translate çevirisi. Şu an hala çeviri çıkmadı.
  • TurkceAltyazi.org
    Apocalypse Now (1979) - Türkçe Altyazı (739931)
    https://turkcealtyazi.org/sub/739931/apocalypse-now.html

• Böyle bulamadığın altyazılarda genellikle bsplayer kullanırım bence bir denemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_bjk1903

Böyle bulamadığın altyazılarda genellikle bsplayer kullanırım bence bir denemelisin
    O medya oynatıcıyı biliyorum ama altyazı ile alakalı bir özelliği olduğunu bilmiyorum, nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manuelmandalina

TurkceAltyazi.org
    Apocalypse Now (1979) - Türkçe Altyazı (739931)
    https://turkcealtyazi.org/sub/739931/apocalypse-now.html
    Bu altyazı, translate ile yapılmış olandan daha mı iyi yoksa öylesine mi attınız? Bendeki dosya 23.976 ama kaydıkça düzeltilir sıkıntı olmaz. Eğer bu daha iyiyse buradan seyrediyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 7 Ekim 2019; 20:56:55 >

• Güzel mi bu film bayağıdır gözüme çarpıyor
  • ingilice altyazı yokmu? ingilizce altyazıyı türkçe çeviren bi player ile izlersin olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 4 Ocak 2020; 0:39:13 >
  • Benim attığım 2019'da çıkan final cut sürüm ile uyumlu. Translate alt yazısından daha iyi, çünkü önceki delux sürümün dvdrip çevirisinden kendim elle aktardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.