Şimdi Ara

Apogee Jam 96K - Elektro Akustik Gitar - Garageband

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Garageband yazılımını kullanarak akustik gitarımdan kayıt yapmak istiyorum.Hem iphone için hem de mac için garageband yazılımım mevcut ancak sebebini bilemediğim şekilde kayıt esnasında sıkıntı yaşıyorum.Sıkıntılarımı açık bir şekilde maddeler halinde yazıyorum.

1.Gitarımı (ibanez marka elektro akustik bir gitar) bağladıgım jack kablo gitar ile verilen oldukça dandik bir kablo olması kayıtlarımı etkilermi cebimi zorlamayacak orta kaliteli bir kablo almaya gerek varmı jack kablo önerilerinizi alabilirim.

2.Gitarımı apogee bagladıktan sonra herşey son ses olmasına ragmen ses düşük olarak gelirken 5 sn sonra iyice kısılıyor duyamaz oluyorum.Aksine elektro klasik gitarım daha basit bir gitar olmasına karşın sesi kat ve kat daha yüksek geliyor.

3.Elektro klasik gitarımla kayıt esnasında biraz bir dip gürültüsü geliyor bu durum 1. sorumdaki kablo ile alakalı olabilir mi direk bir amfi olmadığı için topraklama gibi bir sorun olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Apogee de sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü klasik gitarda aslında başarılıya yakın bir kayıt yaptı. Karşılaştığım sorunların sebebi ne ile ilgili olabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim.

not: Normal bir amfim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.