Şimdi Ara

Apollo 92 Wizard / Cleric Pet+Dewil+Dress (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • up
  • H.satıslar Güzel Çar Server da yeni forumda bu kadar kalması üzücü
    up H.satıslar Mustafa Abi
  • tatilden gelsinde insanlar açılır elbet piyasa.
  • Güzel char ama fiyat biraz yüksek , hayırlı satışlar.
  • bu karakter son serverda yani apolloda. server a göre ve özelliklerine göre gayet uygun bir fiyat.
  • sonuçta 4 aylık bir server sanırım zaten yeniside yolda banada fiyat pahalı değil uçuk geldi 3 pre ile sanırım bir wizard 90 olabiliyor pro oyuncular dahada fazlasını kasabilir.. yani charının bir albenisi yok inşallah alıcı bulursun..
  • Upsssssss
  • ayrıca 58 silk bulunmaktadır charda. ups
  • UpS
  • Up up
  • up .
  • bu karakter 350 ytl?
  • evet arkadaşım 350 tl. server APOLLO . 1 aylık %100 ticket +dewil+dres+pet+58 silk+ 2 seti var . 94 olucak. ups
  • ups
  • Uppidik
  • Nedense hep ucuza satılan charlar konusuluyor.Daha 1 hafta önce 80 wiz bard 200 satıldı apolloda.Şimdi diyeceksiniz bizene.Ama fiyat ucuz olmayınca alanda almayanda yorum yapmak zorunda hissediyor kedini.İşine gelirse alırsın işine gelmezse kolay gelsin der çıkarsın.Tabi bu benim fikrim.
    Kolay gelsin
  • anlamakta zorluk çeken insan. bende sana kendi örneğimi verdim. fatih sattığı sıralarda aynı anda bende ilan vermiştim. hatta 300e vermiştim ilanı 300 etmez diyenler olmuştu senin gibi. dükkanın önüne pisleyenler olmuştu yani. ama ben karakteri 350 ye sattım. sizin gibilere yapılcak şey 1 pre plus daha alıp charı 100 yapıp 500e 600 e satmak. sizler ancak milleti kazıklayanlara hayırlı satışlar dersiniz. ilanında resim bile olmaz charın adı bile yazmaz ancak onlara hayırlı satışlar dersiniz. bu karakter sende olsaydı apolloda olsaydın bu karaktere bu fiyatın gayet uygun olduğunu bilirdin. olayn içinde olmadığın için dışardan konuşmak kolay geliyo. konuma daha fazla yazıpta kirletme.
  • güzel char ama şehirler uyuşmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.