Bildirim
[Apollo] Farm Bitti Levele Koşuyoruz [Part 1](OLD) (8. sayfa)
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Helâl olsun abi. Ben Warking_tr . -
demek o sensin :D
-
kısskandım charlarınız :P -
allah ong farm yapanlara sabır versin.Hayatımın en sıkıcı 2 ayıydı hatırlamak bile istemiyom -
quote:
Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe
Sen kimsin? :D -
quote:
Orijinalden alıntı: RevoLite
@chuLLsuZ inşallah banlanırsın
@_aNaToLia_ konu için pvp yapalım kazanan açsın
Pvp yi ben kazandım beyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 13 Mart 2010; 13:03:51 >
-
Senin yüzünden masum insanlarıda öldürmek zorunda kaldım :D
-
Healerın olmasına rağmen öldün -
Kaçkişi daldınız onuda söyleseydin -.-
Healler dediğin adamda 1defa heal atı altı üstü :-)
2dk. uğraştınız kesmek için ne pot bastım ne hael yaptım nede vurdum bekledim sadece anca öldürebildiniz
Revo affetmez -
quote:
2dk. uğraştınız kesmek için ne pot bastım ne hael yaptım nede vurdum bekledim sadece anca öldürebildiniz
Revo affetmez
Yuh bu kadar sallama olmaz FreeTime 20 vuruyodu adamın skill i bile yok. Healer da paso heal attı ne 1 keresi -
quote:
Orijinalden alıntı: Lobb
quote:
Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
quote:
benimkide =) 23Günde doğru düzgün kasamadim ama olsun =)
23 günde sadece sp ticketla hunlardamı kastın 800k spyiBende sp kasmayı düşünüyorumda kafama takılan birkaç soru var
evet hatta doğru düzgün kasamadim KS den geceleri pcnin kapatilmasindan saat 24den 9a kadar kapaliydi bi kere geceleri
İyi kasmıssın Bende kasmayı düşünüyorum.2 tane wiz bard charım var.Biri bard olarakta kullanabilirim.Kaç lvl olması lazım bardın seri kasabilmesi için.Yada ikisinide wizard olarakta kullanabilirim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
23 günde sadece sp ticketla hunlardamı kastın 800k spyiBende sp kasmayı düşünüyorumda kafama takılan birkaç soru var
evet hatta doğru düzgün kasamadim KS den geceleri pcnin kapatilmasindan saat 24den 9a kadar kapaliydi bi kere geceleri
İyi kasmıssın Bende kasmayı düşünüyorum.2 tane wiz bard charım var.Biri bard olarakta kullanabilirim.Kaç lvl olması lazım bardın seri kasabilmesi için.Yada ikisinide wizard olarakta kullanabilirim
Hun tarafin daki wiz ise 76+ olmali bard ise 90+ olmali
Sungsung tarafindakiler 100FF + PRELİ olmali elindeki staff +7 olmali Int % si de 112 fln olmali
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Hun tarafin daki wiz ise 76+ olmali bard ise 90+ olmali
Sungsung tarafindakiler 100FF + PRELİ olmali elindeki staff +7 olmali Int % si de 112 fln olmali
bardı 90 yapabilirmiyim bilmiyorumOlmadı onuda wizard olarak kullanırım artıkSaol
-
quote:
Orijinalden alıntı: stratejisever
quote:
Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe
Sen kimsin? :D
L3G3ND_WiZZY -
quote:
Revo affetmez
Destek lazım mı -
DeathWall ve RevolitE yanınıza Lurtz'u da alın gelin...
3 v 1 meydan okuyorum....
NART -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
Healerın olmasına rağmen öldün
revo sana da spearı dikmişler yakışmış, En azından sos spear, Allah muhafaza ya bow olaydı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X