Şimdi Ara

APOTEMİ AYT SAYISAL 7Lİ GENEL NETLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • culcaster1121 kullanıcısına yanıt
    Reelde bir baltaya sap olamayan hıyarların işidir trollük. Trolleyince bir halt oldu sanıyor şimdi bu velet.

• Sayanorra3 S kullanıcısına yanıt
    ODTU EEM inşallah hocam sizin

• Hocam şu saatten sonra bi hedefim yok.10k içi olabilirsem süper olur.İnşallah istediğiniz bölüm ve üni olur...

345 ve çözüm ayt çözdünüz mü hocam?

Cümlemizin istediği olur hocam inşallah şu troll tayfa ve salak saçma tahmin yapıp milletin moralini bozan elemanlar hariç.

Çözdüm onları evet.

• Tövbe de hocam ben de arada troll yapıyorum.Ama birilerini elemek maksadıyla değil..

• Aga bazıları cidden hani trollüğünü belli ederek yapıyor ona eyvallah da az önceki dengesizin yaptığı adamlık değil. Adam dedik sözlerini dikkate aldık yaptığına bak. Bir atasözü var ama ömür boyu ban yemek istemiyorum.

• Ahahahahaha link ver hocam merak ettim valla sizi bu kadar çıldırtacak nasıl bi tahmin yaptı?

Yok hocam bana değil ben tahmin sormam zaten bu tahmin işlerini yanlış buluyorum. Ama görüyorum milletin aklıyla dalga geçiyorlar. Adamlarda inanıp strese giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 15 Haziran 2018; 21:6:30 >
  • Maalesef..

• Boş yapma deli beqiir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Adım beqir değil bilader instaya yaz nicki görürsün. Boş yapan kim millet karar versin.

• Ayda yılda bir troll yaptık normal trollere bu kadar sesiniz çıkmaz beddua etmiş bir de.Beddua döner dolasır sahibini bulur ne diyeyim.Foruma takip etsen zaten troll yaptıgımi anlardın ciddi ciddi sorunca trolleyesim geldi napayım :)

• Beddua etmedim, sadece iyi dilekte bulunmak içimden gelmedi. İkincisi forumu takip ederim etmem aslanım seni kurcalamaz. Diyorum ya işte adam yerine koyup ciddi ciddi cevap verdik. Meğersem yanılmışım kusura bakma bundan sonra anlayacağın dilden cevap veririz. ;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 15 Haziran 2018; 22:32:21 >
  • Hocam kusura bakma aram kötü kalsın istemem kimseyle.

• Bende istemiyorum ama bu forumun bu huyuna gıcık kapıyorum. Yeniyim daha. Adam ciddi bişi soruyor karşıdaki trollük peşinde, adamın moralinin içine etme peşinde. Zaten 2 hafta kalmış şurda herkes stresli. Birbirimize yardımcı olacağımıza işimizi zorlaştırıyoruz. Bu da bize hiçbir şey kazandırmıyor sadece zaman kaybettiriyor. Bir daha şöyle boş işlerle uğraşmayıp forumu amacı dahilinde kullansak yeter benim için eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 15 Haziran 2018; 22:44:19 >
  • Forumdaki trollerden sıkıldığım için yapmıştım öylesine pişman oldum.

Deme öyle fena oluyorum :D

• Bugün ilkini çözdüm matematik 34 fen 25 geldi. Uzundur böyle fen neti yapmıyordum düşük oldu. Toplamda 59.

• denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Hocam hedef 4 k ydi de mi? Benim de fen 31.25 mat düşük ne yapıyorsunuz bu mata?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.